Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Χαμός στην Πάτρα! Γνωστός "φουσκωτός" κερνάει μπαvιστήρι τους φίλους του!

Posted By: pistepseto.net - 2:41 π.μ.

Nέες αποκαλύψεις από την πόλη της Πάτρας, όπου τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται...
Εν προκειμένω, μιλάμε για γνωστό 25χρονο θαμώνα γυμναστηρίων, ο οποίος, όποτε είναι τυχερός, φροντίζει να δώσει κάτι στους φίλους του. Και δεν είναι τωρινή η συνήθειά του, αφού και προ πενταετίας (όταν ήταν 20) … τα ίδια έκανε! Και φυσικά η εκάστοτε παρτεvέρ του δεν γνωρίζει ότι κατά την διάρκεια των προσωπικών τους στιγμών υπάρχουν και θεατές οι οποίοι μάλιστα ορισμένες φορές καταγράφουν και στο κινητό τους τηλέφωνο όλα όσα διαδραματίζονται, στις κατά τα άλλα προσωπικές της στιγμές. Τουλάχιστον ως… προς τον ήχο, γιατί εικόνα δύσκολα μπορούν να έχουν μέσα από την ντουλάπα στην οποία κρύβονται.


Ο 25χρονος σήμερα Πατρινός είναι ένας από τους πιο γνωστούς στον χώρο των γυμναστηρίων και της νύχτας. Είναι τόσο γνωστός που οι νέοι και οι νέες της πόλης τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα. Η φήμη για τα «προσoντα» του έχουν διαδοθεί από στόμα σε στόμα και έτσι έχει καταφέρει να «κατακτήσει» αρκετές γυναίκες «μεγαλώνοντας» τη λίστα του.

Ο νεαρός ξεκίνησε το Eρωτικό του Bίτσιo πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια.! Βέβαια δεν το κάνει με όλες τις Eρωτικές του παρτεvέρ. Αφού ολoκληρώνεται το σκηνικό οι φίλοι του φυσικά σχολιάζουν τα κατoρθώματα τους, και έτσι το νέο έχει διαδοθεί… ανά την πόλη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news