Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor ετοιμάζει νέα project με τον ΣΚΑΪ

Posted By: pistepseto.net - 11:51 π.μ.
Ολική επαναφορά για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στην ελληνική τηλεόραση
Νέα project με τον ΣΚΑΪ ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali.

Στον ΣΚΑΪ συνεχίζουν να επενδύουν στην ψυχαγωγία και ξεπαγώνουν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο Τούρκος παραγωγός έχει τα δικαιώματα για το συγκεκριμένο show και ετοιμάζεται να βρει Έλληνες από όλο τον κόσμο που θα πάρουν μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Μάλιστα όπως γράφει η Espresso με το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει ακόμη ένα project το οποίο όμως παραμένει μυστικό για την ώρα.

Σε συνέντευξη στο «Survivor Πανόραμα» αποκάλυψε ότι το επόμενο πρόγραμμα που θα φέρει στην Ελλάδα θα είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά -όπως τόνισε- θα γίνει εντελώς διαφορετικά και όχι όπως το είχαμε δει παλαιότερα.

«Θα ξεκινήσουμε το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Πραγματικά πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Το είχατε κάποια χρόνια πριν, αλλά θα το κάνουμε μ' έναν διαφορετικό τρόπο. Με περισσότερη ενέργεια μέσα στο πρόγραμμα και καλούς διαγωνιζόμενους απ' όλο τον κόσμο. Θα βρούμε Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο. Από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στον κόσμο, όπως Τούρκοι. Άλλη μία ομοιότητα. Και οι δύο χώρες είναι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά ταλέντα στον κόσμο. Θα βρούμε αυτά τα ταλέντα. Επίσης, έχουμε ένα μυστικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Μπορώ, όμως, να πω ότι με τον κύριο Αλαφούζο έχουμε πολύ καλή επαφή και ίδια νοοτροπία σχετικά με το κανάλι και νομίζω ότι ο ΣΚΑΪ θα είναι μια καλή πρόταση για ανθρώπους που θέλουν να ψυχαγωγηθούν πέρα από το Survivor» τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news