Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Ο «ανάπηρος» ζητιάνος, έκρυβε τα πόδια του μέσα στο… εσώρoυχο του – Τον ξεγύμvωσαν οι περαστικοί (Video)

Posted By: pistepseto.net - 2:48 μ.μ.


Αντί για παντελόνι φορούσε ένα σαλβάρι. Τα πόδια του φαινόντουσαν κωλοβωμένα από τα γόνατα και κάτω. Ο κόσμος σταματούσε και έριχνε κάτι από τον οβολό του, μέσα στο ποτηράκι του.

Μέχρι που κάποιος αντιλήφθηκε πως ο «ανάπηρος» ζητιάνος δεν ήταν και τόσο ανάπηρος, αλλά ένας υγιής, υγιέστατος και αρτιμελής άνδρας που κορόιδευε τους πάντες.zit2.jpg?itok=cIzeHp9d

Κάτω από το φαρδύ σαλβάρι φορούσε ένα ακόμη φαρδύτερο εσώρoυχο. Εκεί… έκρυβε με τέχνη τα πόδια του. Τα είχε διπλώσει το ένα πάνω στο άλλο και τα είχε περάσει μέσα από το εσώρoυχο. Διακρίνονταν μόνο τα γόνατα τα οποία έμοιαζαν κομμένα.

Για να γίνει ακόμη πιο πιστευτός είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι. Μια πλάκα ξύλου με 4 ρόδες επάνω στην οποία είχε ξαπλώσει μπρούμυτα. Για να μετακινείται κουνούσε τα χέρια του.

zit1.jpg?itok=A7oWjOJF

Κάποια στιγμή λοιπόν οι περαστικοί κατάλαβαν το κόλπο του. Ένας από αυτούς του όρμησε, τράβηξε το σαλβάρι και αποκάλυψε την απατεωνιά. Ο επαίτης μάλιστα δεν μπορούσε να σηκωθεί και να τρέξει αφού τα πόδια του ήταν ουσιαστικά «σφηνωμένα» μέσα στο εσώρoυχο του.
Πηγή: www.topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news