Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Η Σoκαριστική στιγμή που Αετός προσπαθεί να Αρπάξει ένα Aγόpι με τα Τεράστια Νύχια του. Δείτε την Αντίδραση της Μάνας!

Posted By: pistepseto.net - 2:33 μ.μ.


Δεν αποτελεί νέο το γεγονός ότι οι αετοί είναι επιθετικά πλάσματα – σε κάποιες χώρες τους έχουν εκπαιδεύσει να επιτίθενται στα drones και φυσικά κανείς δεν ξεχνά το σκηνικό με τον Donald Trump.

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο στο Alice Springs Desert Park όπου κατά την διάρκεια επίδειξης άγριων ζώων, ένας αετός με σφηνοειδή ουρά ήρθε σε επαφή με ένα μέλος του κοινού – με τα νύχια έξω.


Κατά την διάρκεια της επίδειξης, ένας αετός άπλωσε τα νύχια του στο κεφάλι ενός αγοριού και προσπάθησε να το σηκώσει στον αέρα.

… Ναι, ακριβώς όπως αρπάζει τα μικρά ζώα. Φυσικά το αγόρι φώναξε όταν ο αετός του επιτέθηκε, αλλά τα τραύματα του ήταν μικρά – μόλις μερικές γρατσουνιές. Θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ χειρότερα τα πράγματα: ο αετός με σφηνοειδή ουρά είναι από τα πιο μεγάλα αρπακτικά πουλιά της Αυστραλίας και είναι γνωστό ότι τρέφεται με λαγούς και καγκουρό.

Το δίδαγμα της ιστορίας: οι αετοί δεν συμπαθούν τα φερμουάρ.

“Κάποιος που καθόταν κοντά είπε ότι το αγόρι τραβούσε το φερμουάρ του πάνω κάτω”, είπε η Christine O’Connell, μάρτυρας του περιστατικού, στους δημοσιογράφους. Όταν ο αετός πέταξε από πάνω, όπως γίνεται πάντα για τις φωτογραφίες, κατευθύνθηκε προς το αγόρι.

“Τα νύχια του είναι τεράστια”, έγραψε η Christine στο Instagram στην φωτογραφία της επίθεσης. “Ήταν πολύ τυχερό το αγοράκι.”
Ευτυχώς, το προσωπικό αντέδρασε άμεσα στην επίθεση.

Η αντίδραση του προσωπικού ήταν άμεση, σύμφωνα με το BBC. Αν και η μητέρα του ήταν έξαλλη, το προσωπικό επίσπευσε την επίδειξη και παρείχε στο παιδί τις πρώτες βοήθειες. “Γίνεται εξονυχιστική έρευνα για το τι οδήγησε σε αυτό το περιστατικό και ο αετός θα βγει από την επίδειξη όσο διαρκεί η έρευνα”, είπε ο εκπρόσωπος του πάρκου.

Λογικά θα αφήσει ψυχολογικό τραύμα στο παιδί για καιρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news