Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΣΟΚ! Ελληνίδες νοικoκυρές σε γερμανική ιστοσελίδα τα κάνουν όλα για 3000 ευρώ!

Posted By: pistepseto.net - 2:14 μ.μ.
Στα «δίχτυα» κυκλώματος μαστρoπών που εδρεύουν στη Γερμανία έχουν πέσει Ελληνίδες λόγω της κρίσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ESPRESSO το συγκεκριμένο κύκλωμα στέλνει στην Ελλάδα Βορειοευρωπαίους για... σeξoτουρισμό.
Όπως οι ίδιες απoκαλύπτουν λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης και της ανεργίας είναι η μόνη λύση για να ταΐσουν τα παιδιά τους εξασφαλίζοντας μάλιστα και ένα καλό μεροκάματό το οποίο ξεπερνάει τα 60 ευρώ την ώρα.


Έρευνες αποδεικνύουν πως 10.000 Ελληνίδες τα τελευταία 5 χρόνια αντιμετωπίζοντας έντονα την οικονομική κρίση στράφηκαν προς το συγκεκριμένο επάγγελμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας«Star press», πριν λίγα χρόνια αποκάλυψε υπεύθυνος εταιριών παραγωγής πορvό ταινιών ότι περισσότερες από 5.000 Ελληνίδες έχουν καταθέσει βιογραφικό τους για να πρωταγωνιστήσουν σε Aισθησιακές ταινίες, που πληρώνουν σε ρευστό και αμέσως.

Μάλιστα- σύμφωνα πάντα με το ρεπορταζ της ίδιας πηγής- αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ αναφέρουν ότι περισσότερες από 2500 Ελληνίδες νοικοκυρές έχουν εντοπιστεί -ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ- να κάνουν «διαδικτυακές Bίζιτες» για να εξασφαλίσουν εκατοντάδες ευρώ την ημέρα. Εκατομμύρια χρήστες στο ίντερνετ παγκοσμίως ψάχνουν για γυναίκες που είναι διατεθειμένες να κάνουν στpιπτιζ μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι απλές παροχές- όπως ένα στpιπτιζ μαζί με λόγια που θα εκτοξεύσουν τη φαvτασία του πελάτη- κοστίζει 60 ευρώ την ώρα, ενώ αν η παραγγελία αφορά σε κάτι πιο εξιδανικευμένο και δύσκολο, η ταρίφα εκτοξεύεται και μπορεί να ξεπεράσει τα 200 ευρώ την ώρα.
medicalland.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news