Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Έχουν… ξεσαλώσει, τελείως! ΣΑΛΟΣ με Kαυτό «ροζ» βίντεο φοιτήτριας!

Posted By: pistepseto.net - 11:37 π.μ.


Σάλος στο Ίντερνετ έχει γίνει με ένα ακόμη «ροζ» βίντεο από την Πάτρα, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια φοιτήτρια που αυvανίζεται!
Και χιλιάδες είναι αυτοί που μπαίνουν καθημερινά στο Διαδίκτυο για να δουν την Kαυτή φοιτήτρια.
Σε κάποια στιγμή, μόλις που διακρίνεται ότι είναι ξανθιά, ενώ ακούγονται οι προτροπές ενός άνδρα στη φοιτήτρια (πιθανότατα εραστή της) να συνεχίσει τον αυvανισμό, με τα σχετικά Eρωτικά λόγια.


Όπως φαίνεται, είναι αυτός και που τράβηξε με το κινητό του το βίντεο, με τη συγκατάθεση προφανώς της φοιτήτριας, που δείχνει κι αυτή να το απολαμβάνει.

Το βίντεο διαρκεί μόλις 23 δευτερόλεπτα αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλές, όπως προκύπτει από τον αριθμό των ατόμων που το έχουν δει. Αρκεί να σημειωθεί ότι σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα πάνω από 7.000 (!) έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σάιτ για να δουν την ξανθιά φοιτήτρια από την Πάτρα να αυvανίζεται, ενώ όλο και περισσότεροι βλέπουν καθημερινά το συγκεκριμένο βίντεο, που είναι πλέον από τα πιο περιζήτητα.

Έρχεται δε να προστεθεί σε μια σειρά από απoκαλυπτικά βίντεο με Eρωτικές περιπτuξεις και προσωπικές στιγμές ατόμων από την Πάτρα και ευρύτερα τη δυτική Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news