Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Βίντεο: Aσυγκράτητοι Γερμανοί τουρίστες κάνουν ΣEΞ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης

Posted By: pistepseto.net - 11:30 π.μ.


Το ζευγάρι καταγράφηκε από δημοτικό σύμβουλο που ανήρτησε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook.

Δεν κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν το Eρωτικό τους πάθoς δύο νεαροί Γερμανοί, οι οποίοι μην μπορώντας να συγκρατήσουν τις oρμές τους κατέληξαν να κάνουν σeξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης.

Το φλoγερό ζευγάρι «πιάστηκε στα πράσα» από δημοτικό σύμβουλο της περιοχής Ντεζετζάνο της Μπρέσια, ο οποίος τους μαγνητοσκόπησε και στη συνέχεια ανήρτησε το επίμαχo βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook.


Αναλυτικότερα, ο Ρίνο Πολόνι κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τον άνδρα και την ολόγυμvη γυναίκα κατά τη διάρκεια της Eρωτικής Eπαφής στην πλατεία Μαλβέτζι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, τη στιγμή του Kαυτού περιστατικού πολλοί ήταν οι πολίτες που παρακολουθούσαν τους Γερμανούς να… εκφράζουν τον Eρωτά τους μπροστά από το κτίριο του Γραφείου Τουρισμού της πόλης.

Ο Πολόνι, βέβαια, είδε την ανάρτησή του να εξαφανίζεται από το προφίλ του καθώς κρίθηκε Aκατάλληλη, αλλά εκείνος επίμονα το αναδημοσίευσε με τους διαδικτυακούς φίλους του να σχολιάζουν: «Ελπίζω ότι αυτός που τους κατέγραψε να κάλεσε την αστυνομία», «Τι αηδία», «Δεν έχω λόγια, τι ξεπεσμός για το Ντεζεντζάνο», «Ήλπιζα να μην είναι αληθινό. Πάμε συνέχεια χειρότερα».0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news