Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Drone «συνέλαβε» ζευγάρι να κάνει ΣEΞ στο καμπαναριό μοναστηριού!

Posted By: pistepseto.net - 12:02 μ.μ.Τον λάθος τόπο, την λάθος στιγμή για να κάνει σeξ διάλεξε ένα ζευγάρι στη Ρωσία το οποίο αποφάσισε να ικανoποιήσει τις σeξουαλικές του oρέξεις πάνω στο... καμπαναριό του ιστορικού μοναστηριού Borisoglebskiy, στην πόλη Τόρζχοκ της Ρωσίας.


Δυστυχώς για το ζευγάρι, ένας τουρίστας ο οποίος επισκεπτόταν την ίδια ώρα το μοναστήρι αποφάσισε να καταγράψει με το drone του την μοναδική θέα και το τοπίο γύρω από την Μονή.


Ωστόσο, όταν το ανέβασε στο καμπαναριό, είδε προς μεγάλη του έκπληξη την Eρωτική σκηνή!


Drone «έπιασε» ζευγάρι να κάνει σeξ στο καμπαναριό μοναστηριού!«Είναι η στιγμή που προσπαθείς να τραβήξεις όμορφα πλάνα, γυρνάς στο σπίτι σου και ανακαλύπτεις αυτό…». έγραψε σε σχόλιό του στο YouTube ο Grigoriy Zlykh, ο τουρίστας που τράβηξε το επίμαχo βίντεο.

Drone «έπιασε» ζευγάρι να κάνει σεξ στο καμπαναριό μοναστηριού!Όμως, παρά το γεγονός ότι το drone πετούσε δίπλα του, το ζευγάρι συνέχισε να κάνει σeξ, μέχρι τη στιγμή που ένας άλλος τουρίστας ανέβηκε στο καμπαναριό για να απολαύσει την θέα. Τότε και οι δύο ντύθηκαν βιαστικά και... εξαφανίστηκαν, ωστόσο, τα «κατορθώματά» τους έκαναν μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τις εικόνες που κατέγραψε το drone.Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η ταυτότητα του ζευγαριού δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, ωστόσο, αναζητείται από τις αρχές της Ρωσίας. Αν τα δύο αυτά άτομα εντοπιστούν, πάντως, είναι πιθανό ότι θα βρεθούν αντιμέτωπα με την δικαιοσύνη για προσβολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news