Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Όταν ο 4χρονος γιος της πέθανε, προσευχόταν στο Θεό για ένα σημάδι. Αυτό που είδε στον τάφο του, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Posted By: pistepseto.net - 11:01 μ.μ.

O Jack Robinson ήταν μόλις 4 χρονών όταν ένας όγκος στο κεφάλι του στέρησε την ζωή τον Απρίλιο του 2014. Λείπει πάρα πολύ στον δίδυμο αδερφό του, τη μεγαλύτερη αδερφή και τους γονείς του, οι οποίοι νιώθουν πως έχουν ένα μεγάλο κενό στην καρδιά τους.

Στην τρίτη επέτειο από τον θάνατο του Jack, η μητέρα του, Marie, επισκέφτηκε τον τάφο του κοντά στο σπίτι τους στο Hampshire της Αγγλίας. Έσκυψε δίπλα στο μνημείο του και είπε: “Σε παρακαλώ Jack, στείλε ένα σημάδι στην μανούλα.”


Ένας πετρίτης ήρθε ξαφνικά στον τάφο, πέταξε από πάνω της και προσγειώθηκε στο χέρι της. Την κοιτούσε μέσα στα μάτια και σε μία στιγμή πήγε προς τον ώμο της και την τσίμπησε μερικές φορές. Αυτό την έκανε να δακρύσει γιατί πίστεψε πως ήταν σημάδι από τον γιο της.


Αυτό το παράξενο πουλάκι θύμησε στην Marie τον γιο που είχε χάσει. Έμοιαζε λες και το μικρό πλάσμα τον πρόσεχε εκεί που ήταν. Στις καρδιές τους θα είναι για πάντα ζωντανός. Ήταν μία απίστευτη στιγμή που πρόσφερε στην θλιμμένη μητέρα την παρηγοριά που τόσο χρειαζόταν.

Εσείς πιστεύετε πως μπορεί να ήταν σημάδι του γιου της;
Πηγή: fanpage.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news