Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Survivor: Όσα δεν δείχνουν οι κάμερες - Τι κάνουν παίκτες και Τανιμανίδης και δεν θα δούμε ποτέ! (video)

Posted By: pistepseto.net - 6:32 μ.μ.
Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο Survivor; Λάθος!

Υπάρχουν πολλά που οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έχουν δείξει.

Την ώρα που οι παίκτες «λιμοκτονούν» στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει τις ανέσεις που του προσφέρει το πολυτελές δωμάτιο στο οποίο διαμένει.

Όμορφα πρωινά, χλιαρά ντους, γεύματα με πρωτεΐνη...

Κάθε πρωί, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor σηκώνεται με την ανατολή του ήλιου για να γυμναστεί, να τρέξει στην αμμουδιά, να ρίξει και μια βουτιά στον ωκεανό. Λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων των δοκιμασιών, ζητά από την παραγωγή να διαγωνιστεί και ο ίδιος στα παιχνίδια, ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι το βαθμό δυσκολίας τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

Μπορεί το νερό να το έχουν οι παίκτες σε αφθονία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το φαγητό. Οι προμήθειες που τους δίνονται είναι λιγοστές: ένα κιλό ρύζι, μισό κιλό αλεύρι και ένα λίτρο λάδι την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει είτε να κερδίσουν δοκιμασία για να πάρουν το έπαθλο φαγητού, είτε να ψάξουν και να βρουν τροφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαγωνιζόμενοι είχαν ενημερωθεί από πριν για τα ψάρια της περιοχής και ποια πρέπει να αποφεύγουν όταν ψαρεύουν.
Συνθήκες υγιεινής

Οι παίκτες έχουν ορίσει συγκεκριμένα σημεία σε κάθε παραλία ώστε να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη. Επίσης, υπάρχουν και μέρη με γλυκό νερό, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει προβλεφθεί και για τις κοπέλες του παιχνιδιού.

Ιατρική παρακολούθηση

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», κοντά στους παίκτες βρίσκεται πάντα ένας γιατρός σε αναμονή, ώστε αν συμβεί κάτι να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Στην περίπτωση της Μαριάννας Καλλέργη, που αντιμετώπισε υψηλό πυρετό, της δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με αντιπυρετικά. Και φυσικά πριν από την άφιξή τους στο νησί εμβολιάστηκαν όλοι τους, ώστε να μην τεθεί ζήτημα με την υγεία τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news