Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ανησυχία για την υγεία του Υπάτιου Πατμάνογλου: Έχει γίνει σκιά του ευατού του, είναι συνέχεια με ηρεμιστικά! Αποκάλυψη που σοκάρει…

Posted By: pistepseto.net - 3:13 μ.μ.
Ποια η κατάσταση του Υπάτιου Πατμάνογλου μετά τη βίαιη απώλεια της οικογένειάς του; Μια στιγμή ήταν αρκετή για να του πάρει ο θάνατος ό,τι πολυτιμότερο είχε: την Αποστολία και τον Παυλάκη του.

Ο χαροκαμένος πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου προσπαθεί να σταθεί όρθιος στα πόδια του, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους αλλά και όλη την Ελλάδα που θρηνεί για τον χαμό της οικογένειάς του. Διαβάστε παρακάτω…

«Ο φίλος μου έχει… Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ

γίνει σκιά του εαυτού του, είναι με ηρεμιστικά και ακόμα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την πόρτα του» ανέφερε στην «Espresso» στενός φίλος του και πρόσθεσε:«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει υποστεί ένα ισχυρό σοκ. Είδε μπροστά στα μάτια του να χάνονται με τον πιο φρικτό τρόπο τα δύο πιο σημαντικά άτομα που είχε στη ζωή του. Προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Οι οικογένειες της κοπέλας και του ίδιου έχουν συγκλονιστεί, δεν μπορούν να μιλήσουν καν και ο θρήνος από τα σπίτια τους είναι αβάσταχτος».

Ο ίδιος ανέφερε ότι τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση μήνα ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την οικογένειά του ζούσαν στον Πειραιά, όπου ο 41χρονος είχε διοριστεί στην εκεί ΕΥΔΑΠ:«Εφυγαν με προορισμό την Πτολεμαΐδα για να κάνουν εκεί Κούλουμα, αλλά δεν πρόλαβαν γιατί τους βρήκε το κακό. Ο φίλος μου είδε με τα μάτια του ό,τι φρικιαστικότερο μπορεί να αντέξει η ψυχή ενός ανθρώπου. Είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται κι αυτός να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό για να τους βοηθήσει. Είναι συγκλονιστικό κι ελπίζουμε να μπορέσει κάποια στιγμή να ηρεμήσει, έστω και λίγο, η ψυχή του. Είναι κάτι που δυστυχώς θα κουβαλάει μια ζωή. Θα ζει με αυτό μέχρι να πεθάνει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news