Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Παίρνει την κοπέλα του σε μια ιδιωτική πτήση με αεροπλάνο. Ξαφνικά της ζητάει να κοιτάξει από το παράθυρο και εκείνη ξεσπάσει σε κλάματα

Posted By: pistepseto.net - 6:25 μ.μ.
Θυμάστε την πρόταση γάμου σας; Ίσως να μην έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο της ζωής σας ακόμα, αλλά για όσους από εμάς έχουν, είναι μια αξέχαστη θαυμάσια εμπειρία. Η φράση “Θα με παντρευτείς;” μπορεί να είναι μια απλή ερώτηση, αλλά απίστευτα συναισθηματική και δυνατή.

Από απόσταση 1.000 ποδιών στον αέρα, ένας άντρας στο Τέξας – ο Cameron Ross, πρότεινε στη φίλη του, Kenzie, να τον παντρευτεί.

Μετά από σχεδόν 60 δοχεία σπρέι βαφή και με τη βοήθεια του πατέρα του, ο Κάμερον Ross ετοίμασε ένα αρκετά μεγάλο πανό στο έδαφος ώστε η κοπέλα του να το διαβάσει από το αεροπλάνο, χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος. Σε ένα βίντεο που απεικονίζει την όλη διαδικασία, μπορούμε να δούμε ότι το να φτιάξει την πρόταση ο νεαρός ήταν μια κουραστική διαδικασία. Κατασκευασμένο από 25 επίπεδα φύλλα (9 πόδια το καθένα), το έργο απαίτησε πολλή προετοιμασία. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, ο Ross και ο πατέρας του ήταν τελικά σε θέση να φτιάξουν την πολυπόθητη πρόταση: “McKenzie Σ ‘αγαπώ! Θα με παντρευτείς?”Με την επιγραφή να έχει πλέον ολοκληρωθεί και με όλα να είναι στη θέση τους, ο Cameron χρειαζόταν μόνο να πάρει τη φίλη του μια βόλτα με ένα αεροσκάφος. Η Kenzie ήταν ενθουσιασμένη για τη ρομαντική πτήση, αλλά δεν είχε ιδέα για την έκπληξη στο έδαφος. Για την Kenzie ήταν απλώς άλλο ένα ρομαντικό ραντεβού, το οποίο όμως μετατράπηκε σε μια αξέχαστη εμπειρία.


Στην αρχή, ο πιλότος πετά το ζευγάρι πάνω από το σπίτι και τη γειτονιά τους για να δουν κάποια αξιοθέατα. Μετά πετούν για λίγο γύρω γύρω, και στη συνέχεια ο πιλότος αρχίζει να πετάει προς την επιγραφή. Όπως η Kenzie χαζεύει το όμορφο τοπίο, κάτι αποσπάει την προσοχή της…


Η Kenzie φωνάζει «Πλάκα μου κάνεις; Θεέ μου! “Κοιτάξτε την αντίδραση της Kenzie στο βίντεο μόλις διάβασε την επιγραφή! Ήταν χωρίς αμφιβολία μια υπέροχη πρόταση και δεν μπορούσε παρά να πει, “Ναι!”


Πόσα μπορεί να κάνει ένας άντρας για τη γυναίκα που αγαπάει! Μα δεν είναι πραγματικά πολύ ευφάνταστη πρόταση γάμου;
Πηγή: www.diaforetiko.gr |

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news