Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Εικόνες από το τροχαίο των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο

Posted By: pistepseto.net - 2:00 μ.μ.
Εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών του Survivor εξασφάλισε ο Alpha.

Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε  με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν στο Happy Day δείχνουν τις ζημιές στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα.Την ίδια στιγμή μεγάλες ανατροπές αναμένονται στο Survivor, καθώς η παραγωγή καλείται να δώσει λύση στα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι δύο παίκτες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε αναγκαστικά, καθώς θα χρειαστεί χρόνος για την ανάρρωσή της. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα.

Τα πρώτα σενάρια που κυκλοφορούν μετά το τροχαίο θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιστρέφει στους Μαχητές, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news