Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Φωτεινή Ψυχίδου: Η επεισοδιακή γέννα και η σύμπτωση με τα δύο της παιδιά

Posted By: pistepseto.net - 4:05 μ.μ.
Περιπετειώδης ήταν η γέννηση του παιδιού της Φωτεινής Ψυχίδου και του Δημήτρη Κοργιαλά, που από το μεσημέρι της Τρίτης κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.
Το People μίλησε με την δημοσιογράφο και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το νεογέννητο, αλλά και την απίστευτη σύμπτωση που το συνδέει με την μεγάλη της κόρη!

Ο μπέμπης της Φωτεινής και του Δημήτρη ήρθε στον κόσμο με… ροκ τρόπο. «Κανονικά θα γεννούσα σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα, με προκαθορισμένο ραντεβού και με καισαρική, γιατί είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Ήμασταν στην Καλαμάτα και, το βράδυ της Τρίτης, είχα ενοχλήσεις. Τους λέω “μάγκες, γεννάω!”, το ένιωθα κι αυτοί μου απαντούσαν ότι κάνω σαν τον Βασιλάκη Καΐλα», ανέφερε η δημοσιογράφος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το People.

Ο μικρούλης, όμως, φαίνεται πως είχε πάρει την απόφασή του… Τη στιγμή που το ζευγάρι επέστρεφε στην Αθήνα, η δημοσιογράφος ένιωσε έντονους πόνους και την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπως διαπιστώθηκε πως είχε αρχίσει η διαδικασία του τοκετού!

«Σήμανε συναγερμός! Όσο εγώ γεννούσα, από κάτω περίμενε ένα νοσοκομειακό, με θερμοκοιτίδα και δύο παιδιάτρους, ώστε, αν το παιδί δεν ερχόταν με φυσιολογικό βάρος, να το πάρουν κατευθείαν για την Αθήνα», περιέγραψε η Φωτεινή και αποκάλυψε την αντίδραση του αγαπημένου της: «ο Δημήτρης ήταν σοκαρισμένος! Περίμενε με τους γονείς μου, γιατί οι δικοί του μας περίμεναν στην Αθήνα. Σκέψου ότι θα μπορούσε να συνοδεύει το μωρό με την θερμοκοιτίδα και να έχει εμένα πίσω, στην Καλαμάτα, ανοιγμένη».

Ο μπέμπης, που, όπως αποκάλυψε προ ημερών η χαρούμενη μαμά, θα πάρει το όνομα Θανάσης από τον πατέρα του τραγουδιστή, ήρθε στον κόσμο με βάρος 2.700 και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα. «Όταν ο Δημήτρης έμαθε ότι το μωρό έχει φυσιολογικό βάρος, ξέσπασε σε κλάματα! Είναι όλα μια χαρά! Κι εγώ είμαι καλά και το μωρό, το οποίο θηλάζει κανονικά… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου, τον εξαιρετικό Γεώργιο Πετράκο και το νοσηλευτικό προσωπικό, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά».

«Ξέρεις ποιό είναι το κορυφαίο; Ο μπέμπης έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την Ιόλη!», μας εξομολογήθηκε συγκινημένη κι έκανε ακόμα μία αποκάλυψη, για την απίστευτη σύμπτωση μεταξύ των δύο της παιδιών!

Πλέον, η δημοσιογράφος, που αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωρό της, ενώ σήμερα την επισκέφθηκε η κορούλα της. Όσο για τον Δημήτρη; Χρειάστηκε να αποχωριστεί την σύντροφό του και το παιδί τους, καθώς έχει πρόβες στην Αθήνα, ενόψει της πρεμιέρας της παράστασης Το Πρώτο Μας Πάρτι, στο θέατρο Βέμπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news