Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Στα 15 της, η μύτη της άρχισε να μεγαλώνει ανεξέλεγκτα. Όταν δείτε πως είναι σήμερα, δεν θα το πιστεύετε! (Photos)

Posted By: pistepseto.net - 9:44 μ.μ.
H εφηβική ηλικία είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο οι ορμόνες που επηρεάζουν το πώς νιώθουμε και αισθανόμαστε, αλλά εκείνη την περίοδο αλλάζει ξαφνικά και η εξωτερική μας εμφάνιση.

Μία γυναίκα από τη Λουιζιάνα, η Pamela Ichard, μεταμορφώθηκε με τρόπο που θα την επηρέαζε για τις επόμενες δεκαετίες. Αφού πάλευε για χρόνια με μια προχωρημένη μορφή της ροδόχρου ακμής που ξεκίνησε όταν ήταν έφηβη, πλέον έχει μεταμορφωθεί εντελώς χάρη στην εκπομπή: The Doctors.

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι σαν δίδυμος αδελφός της Σάρας από το Survivor!

Γνωρίστε την Pamela Ichard από τη Λουιζιάνα. Η εικόνα τη δείχνει όταν ήταν μόλις 15 και είχε ξεκινήσει να συμβαίνει κάτι στο πρόσωπό της που δεν μπορούσε κάπως να ελέγξει.Ενώ μεγάλωνε, άρχισε να αναπτύσσει μία πολύ βαριά μορφή ακμής και παρατήρησε πως η ποιότητα του δέρματός της είχε υποβαθμιστεί.Όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της, παρατήρησε πως η μύτη της άρχισε να αλλάζει σχήμα.

Από τότε, ποτέ δεν σταμάτησε να μεγαλώνει.

Θα περίμενε 30 χρόνια μέχρι τελικά να πάρει τη βοήθεια που χρειαζόταν…

Εδώ η Pamela είναι 46 ετών. Υποφέρει από μία προχωρημένη μορφή της ροδόχρου ακμής που λέγεται rhinophyma. Η αιτία της πάθησης δεν είναι γνωστή αλλά συνήθως αναπτύσσεται αφού η ροδόχρου ακμή έχει ήδη ξεκινήσει στο πρόσωπο. Ο γιατρός της είχε δώσει πολλά φάρμακα αλλά τίποτα δεν έπιανε, όπως αναφέρει το periergaa.

Η πάθηση αυτή είχε αλλάξει εντελώς τη ζωή της: “Δεν έβγαινα από το σπίτι και ήμουν πολύ αγχωμένη”.

“Σίγουρα θα υπάρχει θεραπεία, πρέπει να υπάρχει. Απλά θέλω να είμαι φυσιολογική,” εξήγησε στην εκπομπή.

Η Pamela εμφανίστηκε το 2016 σε ένα επεισόδιο για να περιγράψει την εμπειρία της από αυτή την πάθηση.

Αφού μίλησε για την περίπτωσή της, της προσέφερε δωρεάν θεραπεία η Dr. Ann Zedlitz για να διορθώσει τον όγκο στην μύτη της! Η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη…

Ήταν έτοιμη να κάνει αυτή τη σημαντική αλλαγή στην ζωή της.

Δείτε μία φωτογραφία της λίγο μετά την επέμβαση που της άλλαξε τη ζωή:

Στο τέλος, είχε γίνει αγνώριστη. Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι από μία πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή. Όταν τη ρώτησαν πώς νιώθει, είπε: “Είμαι ενθουσιασμένη με τον νέο μου εαυτό. Δεν χρειάζεται πια να κρύβομαι πίσω από τα μαλλιά μου,” είπε.
Εκπληκτικό το αποτέλεσμα, δεν συμφωνείτε;

Η Dr. Zedlitz θέλει και άλλοι να ξέρουν πως εάν πάσχετε από αυτή την πάθηση, υπάρχουν θεραπείες που μπορεί να βοηθήσουν. Η μύτη της Pamela μεταμορφώθηκε εντελώς μέσα σε 3 μόλις μήνες!
Πηγή: Kontranews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news