Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Πατέρας και γιος βίαζαν και βασάνιζαv ανήλικη κοπέλα επί 3 χρόνια. Η δικαιολογία που είπαν στο δικαστήριο; Θα σας εξοργίσει!

Posted By: pistepseto.net - 7:29 μ.μ.
Ένας άνδρας από το Τολέδο του Οχάιο και ο γιος του, βιάζαν επι τρία χρόνια μια 13χρονη έφηβη. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει το περασμένο έτος.
Ο 27χρονος Esten Ciboro και ο 52χρονος πατέρας του Timothy Ciboro, δεν πίστευαν στο νόμο. Είπαν ότι μόνο η Αγία Γραφή μπορεί να κρίνει τις πpάξεις τους.

Σε κάθε χώρα, οι άνδρες και οι γυναίκες κρίνονται από το νόμο. Η κοπέλα ήταν θετή κόρη του Timothy.


Η κοπέλα, ήταν αλυσοδεμένη στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και βιάζονταν κατ’ επανάληψη για τρία χρόνια. Ο πατέρας Ciboro, είπε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος και ο γιος του θα χρησιμοποιήσουν το λόγο του Θεού για να κάνουν ερωτήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για την υπόθεσή τους.Ο δικαστής, θα επιτρέψει στους δυο άνδρες να φέρουν τη Βίβλο μαζί τους στο δικαστήριο, αλλά δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν το βιβλίο όταν ανακρίνονται. Ο δικαστής, καταλαβαίνει ότι η Αγία Γραφή είναι ένα σημαντικό βιβλίο, αλλά λέει ότι δεν είναι το βιβλίο του νόμου.

Και οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απαγωγή, βιασμό, και απειλή παιδιού. Η κοπέλα κρατιόταν αιχμάλωτη από το 2012 έως και το 2015.

Η 13χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει, όταν οι δύο άντρες είχαν βγει για τρέξιμο.

Όταν το κoρίτσι βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους, είπε στις αρχές ότι η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει για να πάει στο Λας Βέγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news