Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Και λέγαμε τι μας θυμίζει! Το άγνωστο και περίεργο παρελθόν του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor!

Posted By: pistepseto.net - 7:19 μ.μ.
Στο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εντυπωσίασε με τη σωματική του δύναμη στα αγωνίσματα και οι Μαχητές τον έστειλαν γρήγορα στους Διάσημους για λόγους ανταγωνισμού. Ωστόσο, ο 34χρονος παίκτης φαίνεται ότι δεν μπήκε άδικα στη νέα του ομάδα!

Και αυτό γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Από το 2004 έως το 2010 αγωνίστηκε σε: Ολυμπιακό Βόλου, ΑΣ Ρόδου και Εθνικό Αστέρα. Την επόμενη σεζόν (2009-10) επέστρεψε στη Ρόδο η οποία μόλις είχε προβιβαστεί στη Β’ κατηγορία και μάλιστα ένα από τα παιχνίδια της ομάδας εκείνης της σεζόν βρίσκεται στη λίστα με τους 51 ύποπτους αγώνες προς χειραγώγηση, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου στο Συμβούλιο Εφετών! Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος 2-0 (26/4/10), στην οποία ωστόσο δεν είχε παίξει ο νυν παίκτης του survivor, ο οποίος άλλωστε είχε κάνει μόλις 6 συμμετοχές εκείνη τη σεζόν. Συνεχίστε παρακάτω..

Πλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζει στην Σκιάθο και είναι προπονητής θαλάσσιου σκι. Παράλληλα, ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing. Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό. Η καλή του φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητα του, πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν στο Survivor.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news