Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Σκ@τ@«Είμαστε ζευγάρι με τον αδερφό μου εδώ και έξι χρόνια και έχουμε δύο παιδιά μαζί»

Posted By: pistepseto.net - 5:49 μ.μ.
Άτομα που διέπραξαν Aιμομιξία εξηγούν τους λόγους που τους ώθησαν στην αγκαλιά του συγγενικού τους προσώπου.

Αποτελεί ένα από τα από τα πιο σοβαρά σeξουαλικά ταμπoύ και αξιόποινη πpάξη ανά την υφήλιο.

Ο λόγος για την Aιμομιξία, την τέλεση σeξουαλικής πpάξης μεταξύ δύο ατόμων που συνδέονται με στενή συγγένεια εξ αίματος η οποία – αν και σε κάποιες ιστορικές συγκυρίες επιτρεπόταν, ιδίως σε βασιλικές οικογένειες – στις μέρες μας (όταν γίνεται γνωστή) προσελκύει την κατακραυγή και οδηγεί στην περιθωριοποίηση.


Προστατευμένοι από το πέπλο της ανωνυμίας, δεκάδες χρήστες που έχουν διαπράξει αυτήν την πpάξη ταμπoύ μοιράστηκαν τις σοκαριστικές και τραγικές ιστορίες τους σε ένα thread του AskReddit.

Μία γυναίκα αποκάλυψε πως κατέληξε να κοιμάται με τον αδερφό της μετά από μια ταραγμένη παιδική ηλικία, κατά την οποία τα δύο αδέρφια «μεταφέρονταν» από την μια θετή οικογένεια στην άλλη. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία, κατέληξαν σε μια «απίστευτα θρησκευόμενη και υπερπροστατευκή οικογένεια» που τους άφηνε να βγαίνουν σπάνια από το σπίτι, χωρίς να τους επιτρέπει καν να πηγαίνουν σχολείο. «Περνούσαμε μήνες ολόκληρους χωρίς σeξουαλική εκτόνωση και η μοναδική μας Eπαφή με το αντίθετο φύλο ήταν η παρέα που κάναμε μεταξύ μας», εξηγεί.

Η πρώτη και μοναδική τους «Eπαφή» προέκυψε ένα απόγευμα που είχαν δώσει «ραντεβού» στο μπάνιο του σπιτιού τους. Αν και η πpάξη ήταν συναινετική, η κοπέλα αισθανόταν ενοχές για χρόνια αφού πίστευε ότι στην πραγματικότητα είχε πιέσει η ίδια τον αδερφό της να ενδώσει στην Eρωτική της πολιορκία. «Μου πήρε μια δεκαετία για να βρω τελικά το κουράγιο να του μιλήσω για το περιστατικό και να του ζητήσω συγγνώμη. Τότε ανακάλυψα ότι δεν ήταν καθόλου θυμωμένος. Αισθάνθηκα απίστευτη ανακούφιση και πλέον αισθάνομαι άνετα κοντά του», αναφέρει η γυναίκα.

Ένας άλλος άνδρας αποκαλύπτει ότι έκανε σeξ με την αδερφή του όταν αυτός ήταν 17 κι εκείνη 14, τονίζοντας πως αμέσως μετά αισθάνθηκε απίστευτη vτροπή και φόβο.«Έτρεξα στο δωμάτιό μου και άρχισα να κλαίω. Όλη τη νύχτα έμεινα άγρυπνος και αναρωτιόμουν αν ήταν κάτι που ήθελε κι εκείνη ή εάν την εκμεταλλεύτηκα. Την επόμενη μέρα φερόταν φυσιολογικά αλλά δεν μπορούσε να την κοιτάξω στα μάτια», αναφέρει ο χρήστης, συμπληρώνοντας ότι δεν μίλησαν ποτέ ξανά για εκείνη την Eπαφή, ωστόσο η πpάξη του τον στοιχειώνει ακόμα.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας που ενώ είχε ενδώσει αρχικά στο φλερτ του αδερφού της, στη συνέχεια αισθάνθηκε βαθιές ενοχές και διέκοψε τη σχέση. Ωστόσο, εκείνος δεν ήταν πρόθυμος να δεχθεί την απόρριψη και άρχισε να τη Bιάζει συστηματικά, κάτι που τη «σημάδεψε» ανεπανόρθωτα.


Η πιο παράξενη ωστόσο από τις ιστορίες που βγήκαν στην επιφάνεια μέσω του thread είναι εκείνη μιας γυναίκας που ζει σαν ζευγάρι με τον αδερφό της εδώ και έξι χρόνια. Η πλήρης απουσία τύψεων αλλά και το γεγονός ότι τα αδέρφια έχουν πλέον αποκτήσει δύο παιδιά, προκαλούν σοκ και γεννούν δεκάδες απορίες στους αναγνώστες. Για την ίδια τη γυναίκα ωστόσο τα πράγματα είναι απλά: «Ο αδερφός μου κι εγώ κάνουμε Eρωτα κάθε μέρα. Είμαστε μαζί εδώ και έξι χρόνια και έχουμε δύο παιδιά. Ξεκίνησε με δική μου πρωτοβουλία, μια βραδιά που ήθελα απλώς να κάνω σeξ και εξελίχθηκε σε σχέση. Η ζωή μου άλλαξε πολύ εξαιτίας αυτού του δεσμού. Όλα τα σχέδια που είχα για μετά το σχολείο έγιναν καπνός. Ωστόσο η ευτυχία μας το αξίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

entertv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news