Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Aρρωστημέvο μυαλό! Έκανε live streaming τον Bιασμό της φίλης της

Posted By: pistepseto.net - 12:58 π.μ.
Σοκάρουν τα όσα έκανε η 19χρονη Marina Lonina που καταδικάστηκε σε μόλις 9 μήνες φυλακή για τη live μετάδοση του Bιασμού της φίλης της.

Η 19χρονη καταδικάστηκε τη Δευτέρα στο Οχάιο μετά την αποδοχή συμφωνίας με την κατηγορούσα αρχή και την ομολογία της ενοχής της για παρεμπόδιση δικαιοσύνης.

Αρχικά η Marina Lonina αντιμετώπιζε 40 χρόνια φυλακή για την κατηγορία του Bιασμού, της απαγωγής και της σeξουαλικής κακοποίησης, με τη 19χρονη να μην ομολογεί την ενοχή της σε όλες τις κατηγορίες.


Ο Bιασμός της τότε 17χρονης φίλης της βιντεοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε στο periscope τον περασμένο Φεβρουάριο. Όταν εντοπίστηκε το βίντεο από φίλους στην εφαρμογή, έκαναν καταγγελία για αυτό που είχαν δει στις αρχές.

Η Marina Lonina και η φίλη της γνώρισαν τον 29χρονο Raymond Gates ενώ ήταν έξω για ψώνια και την επόμενη μέρα πήγαν στο διαμέρισμά του. Όταν η φίλη της μέθυσε πολύ, ο 29χρονος τη Bίασε με τη Lonina να βιντεοσκοπεί τον Bιασμό μέσα από την εφαρμογή.

Ο Gates καταδικάστηκε τον Οκτώβριο σε 9ετή φυλάκιση αφού δήλωσε την ενοχή του. Όταν οι αρχές συνέλαβαν τη Lonina, η 19χρονη ισχυρίστηκε πως βιντεοσκόπησε τον Bιασμό για να βοηθήσει το θύμα.

Ενώ το θύμα φώναζε "σταμάτα" και "όχι", η 19χρονη παραδέχτηκε ότι δεν ανέφερε τον Bιασμό και δεν παρέδωσε το βίντεο με τις αποδείξεις στις αρχές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news