Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Σκάνδαλο με Ελληνίδα τραγουδίστρια και τις περίεργες νύχτες των 400 ευρώ. Τι λένε οι “πελάτες

Posted By: pistepseto.net - 1:44 μ.μ.
«Τερπνόν» το τραγούδι, ωφέλιμο το γέμισμα του πορτοφολιού της τραγουδίστριας μετά από μία «νύχτα»!
Μπορεί λοιπόν η εμφάνιση της οικονομικής ύφεσης να εξαφάνισε τους μεγάλους «χορηγούς», αυτούς δηλαδή εκείνους που κάποτε πλήρωναν πολλά για να «γευθούν» την αοιδό και στο κρεβάτι τους (μετά την εμφάνισή της στην πίστα), όμως κάποια “άτακτα” κoρίτσια συνεχίζουν την ροζ δράση τους!

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντυπωσιακή αοιδός, η οποία κατά την φετινή χειμερινή σεζόν εμφανίζεται σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας “τσιμπάει” πελάτες έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ! Αυτή είναι η ταρίφα των ραντεβού που κλείνει με τους θαμώνες του κέντρου οι οποίοι στη συνέχεια μετατρέπονται και σε πελάτες της!
Αν και η πρωταγωνίστρια του ρεπορτάζ, κινείται υπό άκρα μυστικότητα, την πάτησε από κάποια στόματα που «άνοιξαν»!


Τι είχε συμβεί; Κάποιοι που πλήρωσαν το 400άρι για να απoλαύσουν μία βραδιά μαζί της, άρχισαν να συζητούν για τις επιδόσεις της!
Γιατί βλέπετε εκτός από φωνή έχει και κoρμί! Και μάλιστα κoρμί που κάνει θαύματα!
Οι συζητήσεις και τα κους κους αρκετά, έτσι πολλοί πλέον γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη αοιδός εκτός από νυχτοκάματο λαμβάνει και ξημερωκάματο, αφού συχνά πυκνά κατεβαίνει από την πίστα και… ανεβαίνει σε κρεβάτι!

Σύντομα θα επανέρθουμε στο θέμα με νέες και πιο “πικάvτικες” αποκαλύψεις , αφού το παρασκήνιο της υπόθεσης είναι συναρπαστικό.
Προ δύο ετών είχαμε ασχοληθεί και με μία ακόμη αοιδό που είχε πολλές επιδόσεις στα ραντεβού! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τα όσα έκανε είχαν φθάσει και στα αυτιά του πατέρα της, ο οποίος έκανε το παν για να την σταματήσει από την δουλειά! Η όμορφη νεαρή χάθηκε από τις Πατρινές πίστες, κάποιοι λένε όμως ότι μπορεί και να επιστρέψει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news