Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ! Πατέρας βίαζε την 13χρονη κόρη του ενώ η μάνα έπαιρνε βίντεο…

Posted By: pistepseto.net - 9:47 μ.μ.

Καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη για το βιασμό της ίδιας του της κόρης όταν ήταν 13 ετών.
Αυτός ο πατέρας είναι σήμερα ελεύθερος και δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος». Πρόκειται για την ιστορία της Αμάντα. Ένα κορίτσι 13 ετών που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα του ενώ η μητέρα της βιντεοσκοπούσε το βιασμό. Οι δύο γονείς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση.
Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια η Αμάντα ήρθε αντιμέτωπη με τους γονείς της σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης. «Μισώ τον εαυτό μου», λέει η Αμάντα τη στιγμή που ο πατέρας της ψυχρός και αμετανόητος ονόματι Τζιμ δηλώνει: «Ομολογώ ότι είχα σεξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της». «Όταν η Αμάντα ήταν 11 ετών», συνεχίζει, «συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Άλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».
Αυτός ο άνθρωπος μάθαινε στη 13χρονη, τότε, κόρη του τα πάντα γύρω από το σεξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο».
Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.«Έκλεψαν την αθωότητά μου», λέει στην καθηλωτική διήγησή της η 33χρονη σήμερα Αμάντα. «Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σεξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σεξ κάνοντας έρωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή», συμπληρώνει.Η Αμάντα ακόμη περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Η μητέρα δηλώνει μετανιωμένη και ρίχνει όλο το φταίξιμο στον σύζυγό της. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική πορνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα της Αμάντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news