Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ποζάρουν και οι δύο χαμογελαστές στην κάμερα. Η κόρη της όμως δεν έχει ιδέα τι πρόκειται να συμβεί στη μαμά της…

Posted By: pistepseto.net - 10:12 μ.μ.
H Savannah Morgan ήταν ακόμα έφηβη όταν γέννησε την κόρη της, αλλά ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στην μητρότητα. Όμως όπως θα το έφερνε η μοίρα, η Hannah θα ήταν το μόνο της παιδί: η Savannah διαγνώστηκε με καρκίνο όταν η Hannah ήταν μόλις 4 χρονών.

Ήταν μία πολύ καλή ομάδα.


Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.

Αλλά μετά από μία μεγάλη περίοδο ναυτίας, η Savannah έμαθε τα άσχημα νέα: είχε καρκίνο στις ωοθήκες σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Οι γιατροί της είπαν πως ίσως άντεχε μερικές εβδομάδες. Για εκείνη, τα νέα ήταν πολύ άσχημα. Αλλά για την Hannah, ήταν αδιανόητο. Ένα 4χρονο παιδί δεν μπορεί καν να αντιληφθεί μία τέτοια κατάσταση.

Η Savannah αποφάσισε να κάνει ότι μπορεί σαν μητέρα της, πριν της τελειώσει ο χρόνος. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και την πήγε και στον κόσμο της Disney, κάτι που η κόρη της ονειρευόταν για καιρό.

Η νεαρή μητέρα ξεκίνησε μία καμπάνια για να μαζέψει χρήματα επειδή δεν είχε οικονομίες, ούτε συγγενείς για να ζητήσει βοήθεια. Σύντομα, είχε μαζέψει περισσότερα από όσα είχε σαν στόχο. Τα υπόλοιπα είπε πως θα πήγαιναν για τις σπουδές της κόρης της.

Πέρασαν πολύ όμορφα στον κόσμο της Disney. Η Savannah ήξερε όμως πως οι αναμνήσεις δεν θα ήταν αρκετές.

Ετοίμασε κάρτες για την κόρη της, για όλα τα γενέθλια που θα ερχόντουσαν και για την μέρα που θα παντρευόταν, έτσι ώστε η Hannah να νιώθει την παρουσία της μητέρας της σε όλα τα στάδια της ζωής της.

Είναι πολύ τραγικό να πεθαίνει κάποιος τόσο νέος και να αφήνει πίσω ένα τόσο νεαρό παιδί. Αλλά η δύναμη που έδειξε η Savannah ήταν απλά εξωπραγματική. Αξιοποίησε όσο καλύτερα μπορούσε τον χρόνο που της απέμενε. Το τελευταίο που έκανε πριν φύγει ήταν να πείσει τους πιο κοντινούς φίλους της να υιοθετήσουν την κόρη της αφού θα έφευγε.

Οι φίλοι της αρχικά φοβόντουσαν να αναλάβουν την ευθύνη, αλλά τελικά αποφάσισαν να το κάνουν. Τελικά, η υιοθεσία ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2016 και η Hannah απέκτησε μία νέα αδερφή.

Είμαστε σίγουροι πως η εκπληκτική μητέρα της θα ήταν πολύ περήφανη για την κόρη της!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news