Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά σχολεία σε Αθήνα και πολλές περιοχές της Αττικής την Τρίτη

Posted By: pistepseto.net - 10:57 μ.μ.
Με την πρώτη πυκνή χιονόπτωση να συνεχίζεται στην Αθήνα και περιοχές της Αττικής, ανακοινώθηκαν και τα σχολεία που την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά.
Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων σε όλη την Ανατολική Αττική και κατόπιν συνεννόησης με τους Δημάρχους, ανακοινώθηκε από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, ότι τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής αύριο Τρίτη  θα παραμείνουν κλειστά.


Οι 13 Δήμοι της Ανατολικής Αττικής: Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα - Αρτέμιδα, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Ωρωπός.   Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος: Παραμένουν κλειστά για αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα και το 2° Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης. Ανοικτά θα είναι τα υπόλοιπα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης.

Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία στο Δήμο Κηφισιάς, Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμο Αθηναίων. Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.  

Λόγω της χιονόπτωσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, όσα σχολεία στο δήμο Κορυδαλλού βρίσκονται σε σημεία της πόλης με έντονες κλίσεις στο οδόστρωμα.Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου, υπήρξε συνεννόηση του δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, και αύριο θα είναι κλειστά το 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο.

Όπως επίσης αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών για πληροφορίες και ενημέρωση, θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το τμήμα Παιδείας του δήμου Κορυδαλλού, με τηλ. επικοινωνίας το 210 4990456.  

Σε περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news