Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Η επανεμφάνιση της Κυριάκου. Οι αγαπούλες ο νέος τσαμπουκάς και το λάγνο βλέμμα

Posted By: pistepseto.net - 4:38 μ.μ.
Καιρό είχε να εμφανιστεί στα social media η Φρόσω Κυριάκου.

Και το έκανε στο προφίλ ενός άντρα, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά. Ποιος ειναι αυτός; Πάντως δεν αναφερόμαστε σε γνωστό κλαρίνο των νοτίων προαστίων, που στήνει παπαρατσικά μαζί της και το παίζει ο αγαπητικός της Βοσκοπουλας.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος είναι επικός γκομενοφύλακας… και καληνυχτάκιας, ο οποίος ζει και αναπνέει για την δημοσιότητα. Κάτι που το είχαν καταλάβει όλοι απο την εποχή που προσπαθούσε να μπεί στην παρέα του συγχωρεμένου τον Γιγουρτάκη και τον «γλεντούσαν» όλοι. Μιλάμε για iq κάμπιας.

Αναφερόμαστε σε ένα νεαρό αγόρι που το τελευταίο διάστημα προστατευει την Φρόσω και ανταλλάσει μαζί της καρδούλες και μηνύματα αγάπης. Είναι αυτός που μπήκε μπροστά σε νέο τσαμπουκά που έλαβε χώρα, πρίν απο λίγο καιρό στο στέκι που τραγουδάει ο Μακρόπουλος, όταν η Φρόσω ζήτησε επιτακτικά απο μέτρ και γκαρσόνια να της αλλάξουν τραπέζι καθώς δεν χωρούσε. Τι λες τώρα.

Μολίς χθες η Φρόσω πόζαρε μαζί του, με βλέμμα λάγνο… και αγαπησιάρικη διάθεση. Με μαλλί κομμωτηρίου και προσεκτικό μακιγιάζ η μπαργούμαν δείχνει να απολαμβάνει την στιγμή της…

Αλίμονο

Πηγή Νάσος Γουμενίδης gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news