Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Σοκαριστικό: Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν καταναλώνουμε χοιρινό κρέας και γιατί πρέπει να το αποφεύγουμε!

Posted By: pistepseto.net - 7:54 μ.μ.
Η κατανάλωση χοιρινού κρέατος είναι κομμάτι της ζωής όλων. Η γεύση του χοιρινού όταν συνδυάζεται με διάφορα υλικά και μπαχαρικά είναι πραγματικά εξαιρετική.
Ωστόσο, κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση χοιρινού είναι πολύ επικίνδυνη για το σώμα.

Κι αυτό γιατί τα γουρούνια τρέφονται με χαλασμένη τροφή, περιττώματα και άλλα πράγματα. Όταν το σώμα του γουρουνιού συσσωρεύει όλα αυτά τα πράγματα, οι τοξίνες αρχίζουν να μεταφέρονται και σε άλλα μέρη του σώματος.

Αυτά πιθανόν να οδηγήσουν στην κατανάλωση διάφορων δηλητηριωδών τοξινών οι οποίες παραμένουν στα κύτταρα και τα εσωτερικά όργανα του ζώου. Μπορεί να οδηγήσουν στον σχηματισμό λοιμώξεων και παράσιτων στο σώμα του γουρουνιού.

Μια μελέτη συγκεκριμένα κατέδειξε τους κινδύνους της κατανάλωσης χοιρινού. Ο επικίνδυνος μικροοργανισμός Yersinia Enterocliticτελικά προκαλεί γαστροεντερική νόσο, εμετό, πυρετό, διάρροια και κράμπες. Άλλοι είπαν ότι βρέθηκε και Ractopamine. Η Trichinella είναι μια μορφή παρασιτικού σκουληκιού που μπορεί να οδηγήσει σε μυαλγία, πυρετό και οίδημα.

Για να αποφύγετε αυτούς τους οργανισμούς, καλό θα ήταν να καταναλώνετε χοιρινό κρέας μαγειρεμένο σε υψηλή θερμοκρασία για να σκοτώνονται αυτά τα βακτήρια.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news