Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Aυτή η 21χρονη βγάζει μία Selfie με το μπικίνι της... Όταν προσέξαμε καλύτερα παγώσαμε! (photos)

Posted By: pistepseto.net - 10:29 μ.μ.
Αυτό το όμορφο κορίτσι είναι μοντέλο και το όνομα της είναι....

Paola Antonini. Η ζωή της φέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Πριν από περίπου δύο χρόνια την παραμονή των Χριστουγέννων η Paola Antonini χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο.

Οι γιατροί την έσωσαν ως εκ θαύματος και το ένα της πόδι έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι πίσω από αυτή την χαρούμενη κοπέλα υπάρχει ένα ατύχημα που κανείς δεν γνωρίζει. 

Παρ’ όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να χαμογελάει.

afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 1afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 2afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 3afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 4afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 5afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 6 afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 7afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 8afti-i-21chroni-vgazi-mia-selfie-me-to-bikini-tis-otan-prosexame-kaliterapagosame 9

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news