Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Μετά από 17 αποβολές και παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών πως δεν θα κάνει ποτέ παιδί, γίνεται σήμερα μητέρα 4 παιδιών μέσα σε 9 μήνες

Posted By: pistepseto.net - 11:25 μ.μ.
Μια γυναίκα που είχε 17 αποβολές, και αφού της είπαν πως δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά, σήμερα είναι μια μητέρα τεσσάρων όμορφων κοριτσιών.

Η Lytina Kaur είναι μια γυναίκα που πέρασε πολλά. Της είχαν πει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδιά, αφού διαγνώστηκε με οξεία μυελοειδή λευχαιμία, μια επιθετική μορφή καρκίνου των λευκών αιμοσφαιρίων, στην ηλικία των 17, για την οποία ασθένεια μάλιστα έλαβε κι ένα μόσχευμα μυελού των οστών ένα χρόνο αργότερα.

Ωστόσο, μετά από 13 χρόνια και αρκετές αποβολές, η 32χρονη Lytina από το Wollaton του Nottingham, ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος – και σήμερα έχεις τέσσερις όμορφες κόρες.

Η Lytina γέννησε την πρώτη της την κόρη, την Κiran το Σεπτέμβριο του 2015. Τα δίδυμα της, η Kajal και η Kavita, γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας στην Ινδία, δύο μήνες αργότερα.Και τον Ιούνιο του 2016 η Lytina γέννησε την Kiyara στο Nottingham.

Αλλά πριν γίνει μητέρα, η Lytina υπέστη 17 αποβολές μέσα σε μόλις πέντε χρόνια, η πρώτη από τις οποίες συνέβη το 2010, αφότου συνέλαβε δίδυμα.

Η Lytina, η οποία ξεκίνησε την πρώτη της προσπάθεια μετά από το γάμο της το 2007, είπε: “Είχα 17 συνολικά αποβολές και ήταν όλες επώδυνες, αλλά η πιο δύσκολη ήταν στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, λόγω της μεγάλης της διάρκειας.”

Επίσης, δήλωσε πως ήταν ακόμη πολύ νέα όταν της είπαν πως δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά.

“Όταν έκανα τη μεταμόσχευση, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά λόγω της λευχαιμίας.”

“Δεν με πείραξε πολύ εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα ότι θα αρχίσω ν’ ανησυχώ για αυτό, όταν έρθει εκείνη η ώρα.”

“Ωστόσο, όταν παντρεύτηκα στα 23 μου, άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά.”Αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά αφού της είπαν πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα παιδιά στην Ασία, η ίδια και ο σύζυγός της άρχισαν να ψάχνουν για παρένθετη μητέρα.

Μεταξύ 2013 και 2015, ένα νοσοκομείο στην Ινδία έκανε έξι προσπάθειες για την εμφύτευση ενός εμβρύου σε κάθε μια παρένθετη – αλλά όλες κατέληξαν σε αποβολή και το ζευγάρι εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Στη συνέχεια, όμως, το Φεβρουάριο του 2015, η Lytina ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο, ενώ σχεδίαζε να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Lytina γέννησε τη πρώτη της την κόρη, την Kiran, μέσω προγραμματισμένης καισαρικής τομής τον Σεπτέμβριο του 2015.

Είπε: “Ήταν ένα αρκετά μεγάλο σοκ. Ο σύζυγός μου και εγώ περιμέναμε μια ακόμη αποβολή. Δεν πιστεύαμε αυτό που συνέβη.”

“Η κάθε μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Δεν πήγαινα πουθενά, ούτε έμπαινα στο αυτοκίνητο, γιατί δεν ήθελα να προσθέσω περιττό άγχος στις ήδη αγχωτικές μέρες μου. Ήταν τρομακτικό.”

“Δεν το είχα πει στην οικογένειά μου. Δεν το είχα πει σε κανέναν. Δεν ήθελα οι άνθρωποι να ενθουσιαστούν και να πληγωθούν μετά από μια αποβολή.”

Τον Νοέμβριο, γεννήθηκαν τα δίδυμα, η Kajal και η Kavita σε ένα νοσοκομείο στην Ινδία, το οποίο ως χειρονομία καλής θέλησης, είχε μεταφέρει τα τελευταία τέσσερα έμβρυα σε μια παρένθετη μητέρα.

Ένα μήνα αργότερα, η Lytina πήγε στην Ινδία για να παραλάβει τα δίδυμα και να ολοκληρώσει τη διαδικασία για την μεταφορά τους στο σπίτι.

Η Lytina παραδέχθηκε: “Μέσα σε έξι εβδομάδες από τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, απέκτησα άλλα δύο κορίτσια!”

Αλλά όσο ήταν εκεί, ανακάλυψε ότι είχε μείνει ξανά έγκυος, πάλι με φυσικό τρόπο!Μιλώντας για το νέο ρόλο της ως μια πολυάσχολη μητέρα, η Lytina είπε: “Απολάμβανα απλά τη ζωή μου και ξαφνικά, μέσα σε εννέα μήνες, άλλαξαν τα πάντα.”

Η τέταρτη κόρη της, η Kiyara, γεννήθηκε πρόωρα στις 28 εβδομάδες τον Ιούνιο του περασμένου έτους.

Το κοριτσάκι πέρασε εννέα εβδομάδες στην πτέρυγα νεογνών πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Η Lytina είπε: “Ήρθε νωρίς αλλά δεν έχει επιπλοκές στην υγεία της. Μπορεί να περάσαμε τόσα, αλλά στο τέλος ήμασταν πολύ τυχεροί.”

Μιλώντας για το νέο ρόλο της ως μια πολυάσχολη μητέρα, πρόσθεσε: “Απολάμβανα τη ζωή μου και ξαφνικά, μέσα σε εννέα μήνες, άλλαξαν όλα.”

“Μπορεί να έχω χάσει την ελευθερία μου, αλλά δεν υπάρχει τίποτε πιο ευχάριστο πια για μένα από το να περνάω όλη μου τη μέρα με τα παιδιά μου.”  diaforetiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news