Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Σάλος με το νέο reality show που θα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΦΟΝΟΥΣ και ΒΙΑΣΜΟΥΣ [PHOTOS]

Posted By: pistepseto.net - 8:10 μ.μ.
Σύμφωνα με το newsbomb.gr, διαφημίζεται ως «το απόλυτο τεστ επιβίωσης» - Ο διοργανωτής του «Game2: Winter», ενός ρωσικού ριάλιτι στα πρότυπα της ταινίας «Hunger Games», θα αφήσει 30 άτομα μέσα στην ερημιά της Σιβηρίας, υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα οποία θα πρέπει να επιβιώσουν με κάθε κόστος.

Το εγχείρημα χρηματοδοτεί ο Ρώσος μεγιστάνας Yevgeny Pyatkovsky, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Siberian Times και σόκαρε το κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε για το σόου.

«Όλα επιτρέπονται, η πάλη, το αλκοόλ, ο φόνος, ο βιασμός, το κάπνισμα, όλα», δήλωσε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε πως, ό,τι κι αν συμβεί, η παραγωγή δεν θα φέρει καμία ευθύνη και οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν γι’ αυτό τα σχετικά έγγραφα.

Οι διαγωνιζόμενοι για να επιβιώσουν και να κερδίσουν το χρηματικό βραβείο των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, θα έχουν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και θα πρέπει να κυνηγούν και να ψαρεύουν ώστε να μπορούν να τρέφονται.

«Δεν θα υπάρχει συνεργείο. Όλη η περιοχή θα παρακολουθείται από κάμερες και ο κάθε συμμετέχων θα φέρει μια φορητή κάμερα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας επτά ωρών.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 και διανοητικά υγιείς» είπε ο Pyatkovsky. Ο καθένας θα μπορεί να πάρει μέχρι 100 κιλά εξοπλισμού. Επιτρέπονται τα μαχαίρια, αλλά όχι τα όπλα.

Ο κάθε ένας από τους 30 διαγωνιζόμενους θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 157.000 ευρώ, ενώ κάποιοι «τυχεροί» από αυτούς θα επιλεγούν από ηλεκτρονική κληρωτίδα και θα συμμετάσχουν δωρεάν.

Σημειώνεται πως αυτοί που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο ή θέλουν απλά να τα παρατήσουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα «κουμπί πανικού» με δορυφορική σύνδεση όπως τονίζει ο Pyatkovsky, θα διασώζονται γρήγορα και θα εγκαταλείπουν το σόου.

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου 2017. Αυτοί που θα συμμετέχουν είτε μπορούν να προσπαθήσουν να επιβιώσουν μόνοι είτε να σχηματίσουν ομάδες.

Μετά την αποκάλυψη των όρων του σόου, πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο άσκησαν δριμεία κριτική.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news