Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Έσβησαν στην άσφαλτο! Μετέδωσαν live τον θάνατό τους στο facebook

Posted By: pistepseto.net - 5:52 μ.μ.
Στην άσφαλτο κόπηκε το νήμα της ζωής για τη 18χρονη Brooke Miranda Hughes και τη 19χρονη Chaniya Morrison-Toomey μετά το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Brooke Miranda Hughes και η 19χρονη Chaniya Morrison-Toomey οδηγούσαν κοντά στην περιοχή Tobyhanna, στην Πενσιλβάνια, και πήγαιναν με μικρή ταχύτητα. Είχαν ξεκινήσει να τραβάνε βίντεο και να κάνουν live streaming στο Facebook. Αρχικά φαίνεται το πρόσωπο της Brooke και λίγο αργότερα ακούγεται η Chaniya να ρωτά "are you going live?".

Ελάχιστες στιγμές αργότερα ακούγεται μόνο ο ήχος των ελαστικών και η οθόνη μεταδίδει μαύρο για αρκετά λεπτά. Μετά ένας άντρας σηκώνει το τηλέφωνο και κόβεται το βίντεο. Σύμφωνα με τους Times Tribune, νταλίκα χτύπησε το αυτοκίνητό τους από πίσω.

Το σοκαριστικό βίντεο παρακολούθησαν πάνω από 7.000 χρήστες, με τις αρχές να το χρησιμοποιούν για τις έρευνές τους. Η Samantha Piasecki ταξίδευε μαζί τους λίγη ώρα πριν το θανατηφόρο τροχαίο. "Λύγισα όταν είδα το βίντεο. Νιώθω ότι αν ήμουν μαζί τους θα μπορούσα να το είχα αποτρέψει με κάποιο τρόπο. Ήταν προσγειωμένες κοπέλες και είχαν υπέροχες προσωπικότητες. Με τα χαμόγελά τους μπορούσαν να φωτίσουν σκοτεινά δωμάτια. Ήταν πάντα όμορφα όταν ήμουν μαζί τους".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news