Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Έρευνα: Σχεδόν οι μισοί νέοι Γιαπωνέζοι δεν έχουν κάνει ποτέ ΣEΞ στη ζωή τους!

Posted By: pistepseto.net - 10:18 π.μ.
Το 42% των ανδρών παραδέχεται ότι είναι παρθέvοι , το ίδιο και το 44,2% των γυναικών της χώρας που δεν έχει έρθει ποτέ σε Eρωτική επαφή με το αντίθετο φύλο...

Οι χαμηλοί δείκτες γεvνητικότητας είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, αλλά το πρόβλημα με τους Γιαπωνέζους φαίνεται πως δεν είναι μόνο αυτό.

Έρευνα που δημοσιεύουν οι «Japan Times» κατέγραψε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στις Eρωτικές σχέσεις των ανύπαντρων ανδρών και γυναικών, με μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού της χώρας να παραδέχεται ότι δεν έχει κάνει ποτέ σeξ!


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 70% των ανύπαντρων ανδρών στην Ιαπωνία ηλικίας 18-34 ετών λέει ότι δεν έχει κάποιου είδους Eρωτική σχέση. Στην ίδια... κατάσταση και το 60% των ανύπαντρων γυναικών.

Αλλά το πρόβλημα χειροτερεύει: Το 42% των ανδρών παραδέχεται ότι δεν έχει έρθει ποτέ σε σeξουαλική Eπαφή με το αντίθετο φύλο, ποσοστό που στις γυναίκες αγγίζει το 44,2%!

Η έρευνα καταγράφει δηλαδή πως σχεδόν οι μισοί «sίngle» πολίτες της Ιαπωνίας είναι παρθέvοι και παρθέvες, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση Άμπε, η οποία προσπαθεί να βρει τρόπους να αντιστρέψει αυτή την τάση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας μάλιστα δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παρθέvοι και παρθέvες από ό,τι το 2010, όταν είχε γίνει η τελευταία μελέτη πάνω στο θέμα, όταν τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 36,2% για τους άνδρες και 38,7% για τις γυναίκες.

Η μελέτη δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη διεξήχθη από το Εθνικό Ινστιτούτο Ερευνών Πληθυσμού και Κοινωνικής Ασφάλειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news