Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Πρόωρο μωράκι γεννήθηκε τόσο μικροσκοπικό, που ο μπαμπάς του πέρασε την βέρα του στον αστράγαλο

Posted By: pistepseto.net - 11:31 μ.μ.
Ένα πρόωρο μωράκι που γεννήθηκε μόλις 400 γραμμάρια ήταν τόσο μικρό που ο μπαμπάς του κατάφερε να περάσει τη βέρα του στον αστράγαλό του.

Ο Rayden Isavic Mondragen γεννήθηκε με καισαρική τομή στο ιατρικό κέντρο και νοσοκομείο παίδων Sacred Heart Medical Center and Children’s Hospital της πόλης Spokane, στην Washington.

Credit: PA Real Life
Η Marissa, μαμά του Rayden, είχε μια υγιή και ομαλή εγκυμοσύνη μέχρι που πήγε για ένα έλεγχο ρουτίνας να τσεκάρει αν το μωρό της είχε σύνδρομο Down όταν ήταν 20 εβδομάδων. Εισήχθη εσπευσμένα για καισαρική τομή γιατί παρόλο που ήταν πολύ νωρίς το μωρό είχε έλλειψη οξυγόνου.
Αν οι γιατροί δεν πραγματοποιούσαν καισαρική τομή, το μωρό σίγουρα θα είχε πεθάνει από ασφυξία στην κοιλιά της μαμάς του.
Credit: PA Real Life
   
“Στην αρχή δεν ήθελα να γεννήσω τον Rayden. Τον ένιωθα να κλωτσάει και πίστευα ότι ήταν απόλυτα καλά. Αλλά δεν έπρεπε να το ρισκάρω,’ δηλώνει η Marissa. Μόλις το μωρό ήρθε στον κόσμο, μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε θερμοκοιτίδα.
Όταν ήταν μόλις 3 ημερών και ενώ τα πράγματα ήταν ακόμα κρίσιμα, ο μπαμπάς Robert αποφάσισε να βάλει τη βέρα του στο ποδαράκι του μωρού.
Credit: PA Real Life
Αυτό περιέργως τους έκανε να νιώσουν ότι ήταν μέλος της οικογένειάς τους και έπρεπε να μείνει ζωντανός. Από εκείνη τη μέρα, το μωράκι γίνεται όλο και πιο δυνατό και όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να επιβιώσει!
Credit: PA Real Life

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news