Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Όταν είδε ΑΥΤΟ το σημάδι στο χέρι της κόρης της, πάγωσε. Οι εξετάσεις όμως θα αποκάλυπταν κάτι ακόμη πιο ανατριχιαστικό…

Posted By: pistepseto.net - 12:41 μ.μ.
Ένα τσίμπημα από μία δηλητηριώδη αράχνη έχει αφήσει ένα 8χρονο κορίτσι με μία τρύπα στο χέρι, η οποία φοβάται πολύ πλέον να γυρίσει στο σπίτι της.
Η Abbie Kinnaird μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να εγχειρηθεί και να της γίνει μεταμόσχευση δέρματος αφού την τσίμπησε μία καφέ αράχνη ερημίτης.

Το συνεργείο που πήγε για απεντόμωση προειδοποίησαν την οικογένεια της Abbie να μην επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Colchester του Essex, αφού υποπτεύονται πως υπάρχουν και άλλες χήρες και αράχνες ερημίτες – των οποίων το τσίμπημα μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Οι αράχνες πρέπει να είχαν κρυφτεί στα παιχνίδια της οικογένειας και στα ρούχα και τα τσιμπήματά τους νεκρώνουν τους ιστούς. Η αράχνη που τσίμπησε το κορίτσι κατέβηκε από το ταβάνι του μπάνιου, ενώ άλλες δύο βρέθηκαν στο κρεβάτι της. Τελικά η 8χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τέσσερις μέρες.

Abbie Kinnaird was hospitalised for several days after being bitten by a brown recluse spider
Η μητέρα της, 35, είπε: “Η Abbie φοβάται πολύ να γυρίσει στο διαμέρισμα. Όταν πήγαν για απεντόμωση, το συνεργείο είπε πως μπορεί ακόμα να κρύβονται σε παιχνίδια και ρούχα και πως το δηλητήριο μπορεί να χρειαστεί μέχρι και εβδομάδες για να τις σκοτώσει, αφού δεν μπορούν να ξέρουν πότε θα έρθουν σε επαφή μαζί του.”

A suspected brown recluse spider fell from the bathroom ceiling and sank its fangs into her hand and two more were found in her bed
H Mrs Kinnaird είπε πως το τσίμπημα αρχικά φαινόταν σαν μία κόκκινη κηλίδα πριν γίνει μία μαύρη πληγή. Τότε την πήγε στο γιατρό και της έδωσε αντιβιοτικά. Μία εβδομάδα μετά, το τσίμπημα δεν είχε γίνει καλύτερα και είχε αρχίσει να δημιουργεί εξανθήματα και φλεγμονές στο χέρι της, οπότε και πήγε στο νοσοκομείο.

While the eight-year-old has remained brave throughout her ordeal, she is terrified to return to her home
“Μας είπαν πως χρειάζεται μόσχευμα για το χέρι και μέσα σε λίγες ώρες την μετέφεραν στο χειρουργείο. Έκοψαν ότι μαύρο υπήρχε και καθάρισαν καλά την πληγή. Της έβαλαν ορό και έμεινε 4 μέρες μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να σιγουρευτούν πως ήταν καλά.”
The schoolgirl has bruising on her arms after the bite - which could have had fatal consequences

Από τότε που έφυγε από το νοσοκομείο, η Abbie έχει κάνει 3 φορές γενικές εξετάσεις και η μητέρα της της καθαρίζει την πληγή και αλλάζει τις γάζες κάθε μέρα.
Mrs Kinnaird said the bite started as a red spot before becoming sore, inflamed and black so she took her to a walk-in centre the following day where Abbie was given a course of antibioticsA week later the bite had not improved and Abbie developed bumps on her arm and a rash so was advised to go to hospital, where she was immediately put on a drip
The suspected brown recluse spider fell from the bathroom ceiling and sank its fangs into Abbie's hand, while two more were found in her bed

Η μητέρα της τώρα προσπαθεί να πάρει από την πολιτεία ένα σπίτι για να μείνει πρόχειρα μέχρι να θεωρηθεί το σπίτι της ασφαλές. “Έχω φτάσει στα όριά μου και κανείς δεν νοιάζεται. Λένε πως το σπίτι θα είναι σύντομα έτοιμο αλλά δεν ξέρουν τι είναι να είσαι 8 και να έχεις περάσει 4 μέρες στο νοσοκομείο. Μου λένε να πάω σε hostel αλλά δεν θα νιώθω άνετα εκεί με τα παιδιά μου.”

Έχετε πάθει ποτέ εσείς ή κάποιος κοντινός σας άνθρωπος κάτι παρόμοιο;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news