Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Πρόβλημα στον Alpha με Μενεγάκη: Στα τάρταρα τα νούμερα για τη «βασίλισσα». Τα αξίζει τα λεφτά της;

Posted By: pistepseto.net - 2:07 μ.μ.
Ποια τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης για την Ελένη Μενεγάκη;

Προβληματισμό και… προβλήματα έχει προκαλέσει στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη.

Πραγματικά οι χθεσινές επιδόσεις της Ελένης της στον Alpha ήταν για… κλάματα!

Η καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας φέτος τα περνάει κάτι παραπάνω από δύσκολα, μιας και… στενάζει στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο άλλοτε τηλεοπτικός περίπατος της Ελένης Μενεγάκη έχει πάει… περίπατο και τώρα η «βασίλισσα» του Alpha καλείται να βγάλει για λίγο το… φουρό της και την… τιάρα της, να σηκώσει μανίκια και ν’ αρχίσει το τρέξιμο, πριν να είναι αργά.

Θυμάστε ένα τηλεοπτικό σποτάκι που είχε γυρίσει κάποτε με αφορμή την πρεμιέρα του τότε «Πρωινού Καφέ» της που έλεγε χαρακτηριστικά «σιγά μην τρέξω»; Ε, αυτό το χειμώνα πραγματικά η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να μπει και πάλι δυναμικά στο τηλεοπτικό στίβο, αν δεν θέλει σιγά-σιγά η τεράστια τηλεοπτική καριέρα που έχει χτίσει, να αρχίσει να μετρά αντίστροφα, γιατί μετά από 25 χρόνια, ου γαρ έρχεται μόνον…

Το μαγκαζίνο του Alpha χθες σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης μόλις 11,7%! Μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω απο ενδεικτικό της δύσκολης τηλεοπτικής κατάστασης που περνά η Ελένη Μενεγάκη στους πίνακες τηλεθέασης, πως τουλάχιστον τις τελευταίες 15 ημέρες, ο υψηλότερος μέσος όρος που έχει σημειώσει η εκπομπή βρίσκεται γύρω από το 15,0%!!!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Νάνσυ Νικολαϊδου στο tlife.gr, τα 25άρια μάλλον αποτελούν επιδόσεις μίας άλλης εποχής… Και επειδή διάφοροι βγαίνουν και λένε «κουλά» ότι το θέμα δεν είναι τι σημειώνει κανείς στο σύνολο, αλλά το τι πετυχαίνει στα νεανικά, δυναμικά κοινά, πιστέψτε με το 11,7% στο σύνολο, είναι αντίστοιχα χαμηλό και στα νεανικά κοινά.

Χώρια που τα νεανικά κοινά μπορεί να έχουν υποτίθεται σημασία για τα κανάλια, γιατί γι ΄αυτά ενδιαφέρονται οι διαφημιστές, όμως, η επιτυχία μίας εκπομπής σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο, με τους τηλεθεατές κρίνεται από το σύνολο.

Και η δημοσιογράφος του tlife.gr συνεχίζει: Τι να πω; Ισως τελικά η Ελένη πληρώνει φέτος ακριβά, πολύ ακριβά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε μετατρέψει την εκπομπή της σε… πάγκο λαικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news