Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Όλοι νόμιζαν πως αυτή η 35χρονη ήταν έγκυος. Μόλις όμως έμαθαν την αλήθεια, τους έπεσε το σαγόνι!

Posted By: pistepseto.net - 5:48 μ.μ.
Σε ηλικία 35 ετών, μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο με το όνομα Jo έμοιαζε με έγκυο. Οι ξένοι στο λεωφορείο της έδιναν τη θέση τους ή την ρωτούσαν πότε γεννάει.
Ωστόσο, η Jo δεν ήταν έγκυος. Η κοιλιά της ήταν αποτέλεσμα του εθισμού της στο αλκοόλ.

Έχοντας δουλέψει σε μπαρ για χρόνια, η Jo έπεσε θύμα του πειρασμού που ήταν συνεχώς γύρω της. Εθίστηκε στο αλκοόλ και ο εθισμός της έγινε χειρότερος μέσα σε 5 χρόνια, σε σημείο που να πίνει τουλάχιστον 3 μπουκάλια κρασί κάθε μέρα. Η υπερβολική κατανάλωση ποτού κατέστρεψε το συκώτι της. Τα θρεπτικά συστατικά που έπρεπε να επεξεργάζεται το συκώτι συσσωρεύονταν στην κοιλιά της.

Στην κύρωση του ήπατος ο ουλώδης ιστός αντικαθιστά τον υγιή. Έτσι, η Jo εμφάνισε κατακράτηση υγρών και έμοιαζε με έγκυο. Κάθε 3 εβδομάδες πήγαινε στο νοσοκομείο και της αφαιρούσαν το υγρό. Ήταν μια οδυνηρή διαδικασία, κατά την οποία της έβαζαν μια βελόνα και ένα καθετήρα στο σώμα.

Ευτυχώς, η Jo συνήλθε – αλλά η βλάβη στο συκώτι ήταν μόνιμη. Ανάμεσα στις επισκέψεις στο νοσοκομείο, η κατακράτηση υγρών ήταν τόσο άβολη που είχε δυσκολία να περπατήσει ή να ντυθεί μόνη. Μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της για να την φροντίζει.

Η ιστορία της Jo είναι τόσο δυνατή και μας θυμίζει τι μπορεί να συμβεί αν εθιστεί κάποιος στο αλκοόλ και πόσο μπορεί να βλάψει αυτό στο σώμα του.

Οι σκέψεις σας;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news