Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Ζωή - εφιάλτης για 16χρονη που πέθανε από ασιτία

Posted By: pistepseto.net - 6:05 μ.μ.
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες του θανάτου μιας 16χρονης από τις ΗΠΑ, που υπέστη καρδιακή προσβολή από την ασιτία και κατέληξε σε νοσοκομείο του Οχάιο πριν από μερικές ημέρες.

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται μέσω της δικογραφίας για την άτυχη Νάταλι Φιν αναδεικνύουν τις φρικιαστικές ώρες που ζούσε η 16χρονη, καθώς και τα δύο της αδέλφια.

Οι γονείς των τριών παιδιών είχαν εξαθλιώσει τα παιδιά τους, τα οποία ζούσαν χωρίς ρούχα, φαγητό και ιατρική φροντίδα. Η 42χρονη μητέρα της Νικόλ Μαρί Φιν και ο 45χρονος πατέρας της Τζόσεφ Μάικλ Φιν κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν την κόρη τους εσκεμμένα, με πλήρη γνώση των συνεπειών των πράξεών τους και πως το έγκλημα ήταν προμελετημένα.

Η Νάταλι, η 14χρονη αδελφή της και ο 15χρονος αδελφός της ζούσαν κλειδωμένοι μέσα στο σπίτι και έτρωγαν σπάνια. Φυσικά, τα παιδιά δεν παρακολουθούνταν από παιδιάτρους ενώ υπέστησαν σοβαρά ψυχολογικά τραύματα.

Οι γείτονες του ζευγαριού είχαν καταγγείλει το ζευγάρι πέντε περίπου μήνες πριν από το θάνατο της 16χρονης αλλά η πολιτεία φαίνεται ότι… ξέχασε τα παιδιά.

Οι γείτονες την άκουγαν συχνά να ζητάει από τους γονείς της φαγητό για την ίδια και τα αδέλφια της ενώ κατήγγειλαν ότι τα ρούχα των παιδιών μύριζαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news