Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Δεκαοχτάχρονη ζητά 1 εκατ. ευρώ για την παρθεvιά της ώστε να αγοράσει σπίτι στους γονείς της

Posted By: pistepseto.net - 3:17 μ.μ.
Υποστήριξε ότι δεν θέλει να τους δει στο δρόμο ενόψει της έξωσης από την κατοικία τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Αμφιλεγόμενες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση μιας 18χρονης να βάλει σε δημοπρασία την παρθεvιά της προκειμένου να αγοράσει σπίτι στους γονείς της ενόψει της έξωσης από την κατοικία τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο.


Η Aleexandra Khefren ζητά μάλιστα ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ ώστε να τους προστατεύσει από το να βρεθούν στο δρόμο.

Η ίδια σε συνέντευξη της στη βρετανική τηλεόραση υποστήριξε ότι είχε την ιδεά αφού είδε την ταινία Indecent Proposal στην οποία ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πρόσφερε στη Ντέμι Μουρ ενά παρόμοιο χρηματικό ποσό για να περάσει μια νύχτα μαζί της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι οι γονείς της δεν ξέρουν τίποτα για το σχέδιό της.

Ερωτηθείσα πώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της δημοπρασίας η ίδια ήταν ξεκάθαρη: Το αντιμετωπίζω απλά ως μια δουλειά και τίποτα συναισθηματικό. Ένα ποτήρι κρασί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να προχωρήσω.

Aleexandra Khefren, 18, says she was inspired by the film Indecent Proposal to sell her virginity online to pay for a home for her parentsThe brunette appeared on This Morning to explain how she was in a desperate situation and the only solution was to have sex with the highest bidderAleexandra said she had no plans to tell her parents what she was doing and believed they would never find out

Όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής στην οποία αποκάλυψε το σχέδιό της την ρώτησαν αν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο απλά να χρησιμοποιείται ως ζωντανή διαφήμιση της online υπηρεσίας συνοδών στην οποία ανήρτησε την προσφορά της, η Aleexandra απάντησε αμήχανα «δεν το είχα σκεφτεί αυτό».

Αρκετοί, μάλιστα, μετά τη μετάδοση της συνέντευξης σχολίασαν ότι αυτό που κάνει η 18χρονη δεν είναι τίποτα περισσότερο από πορvεία.

Η ίδια πάντως δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news