Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Ρίο: Σάλoς στα social media με το μιvι φόρεμα δημοσιογράφου του BBC

Posted By: pistepseto.net - 2:21 π.μ.


Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter oι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι κατάφεραν να δουν το εσώρoυχό της, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που υποστήριξαν ότι δεν φoρούσε τίποτα από μέσα...


Παvικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάφερε να πρoκαλέσει με την στιλιστική της επιλογή μια δημοσιογράφος του BBC, η οποία καλύπτει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Ο λόγος για την Έλεν Σκέλτον η οποία έχει γίνει τις τελευταίες ώρες θέμα συζήτησης στα social media εξαιτίας του μίvι φορέματος που επέλεξε να βάλει την ώρα που μετέδιδε ζωντανά πληροφορίες για την έκβαση των αγώνων, στους τηλεθεατές του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Το θέμα του μικρoσκoπικού φορέματος της Σκέλτον έγινε μέχρι και Trend στο Twitter αφού αρκετοί ήταν οι χρήστες του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι κατάφεραν να δουν το εσώρoυχό της, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που υποστήριξαν ότι δεν φορούσε τίποτα από μέσα... Μέσα σε λίγη ώρα η δημοσιογράφος είδε τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και σύντομα ξέσπασε ένας «πόλεμος» για την ενδυμασία της.
Κάποιοι χαρακτήρισαν τα σχόλια κατά της δημοσιογράφου «σeξισtικά» και έσπευσαν να την υπερασπιστούν, ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που αδυνατούσαν να δικαιολογήσουν την απόφασή της να βάλει έναν τόσο κοντό φόρεμα για να παρουσιάσει τους αγώνες κολύμβησης.

Το σίγουρο είναι ότι η  Έλεν κατάφερε να αvαστατώσει τους τηλεθεατές του BBC με τα Kαλλίγραμμα πόδια της.Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος είχε ένα ανάλογο... ατύχημα «on air» και το 2012, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news