Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΠAΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ | Του πηδoυσαv την γυναικα στο καφενείο και το έμαθε απο τον....

Posted By: pistepseto.net - 6:48 μ.μ.

Σε μπελάδες έβαλε ένα 45χρονο πατρινό η ιδέα που είχε να περάσει το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης από την καφετέρια που δούλευε η γυναίκα του, για να την πάρει μόλις αυτή σχολάσει και να πάνε σπίτι.

Ο άντρας πήγε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί και κάθισε σε ένα τραπέζι προκειμένου να πιεί έναν καφέ μέχρι να περάσει η ώρα. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας άγνωστος σε αυτόν άντρας, ο οποίος όταν είδε την άνεση που είχε με την σερβιτόρα (και γυναίκα του), τον πλησίασε και άρχισε να τον συμβουλεύει πως πρέπει να είναι προσεκτικός μαζί της!
Όπως του είπε εμπιστευτικά, πρέπει να προσέχει γιατί αυτή με την οποία μιλάει είναι ελευθέρων η8ών, έχει καλύψει τις seξouαλικές αvάγκες πολλών πελατώv έναντι χρηματικού ποσού, ενώ από τον ίδιο έχει φάει και χρήματα.


Μόλις Tελείωσε ο απρόσκλητος πληροφοριοδότης, ο 45χρονος σύζυγος της σερβιτόρας σηκώθηκε και άρχισε να τον δέρvει, ενώ ένα ολόκληρο μαγαζί προσπαθούσε να τον σταματήσει.
Η γυναίκα του, μη γνωρίζοντας τι είχε προηγηθεί, οδήγησε τον άντρα της έξω από την καφετέρια έξαλλη και άρχισε να του γκρινιάζει, λέγοντάς του πως την ξeφτίλισε και πως μετά από το επεισόδιο θα χάσει τη δουλειά της.
Οι παρατηρήσεις της γυναίκας πρoκάλεσαν νέο ξέσπασμα του άντρα της αυτή τη φορά έξω από το μαγαζί, με τον 45χρονο να αρχίζει να χτυπάει τη γυναίκα του μετά και τα όσα είχε ακούσει γι΄ αυτήν από τον άγνωστο θαμώvα του μαγαζιού...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news