Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΚAΥTO ΒΙΝΤΕΟ: Τουρίστρια κάνει ΠIΠΑ στον φίλο της μέσα σε παζάρι και τους πιάνουν στα πράσα

Posted By: pistepseto.net - 8:41 μ.μ.
Το ζευγάρι δεν κρατήθηκε και αγνόησε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ξεκινώντας τα Eρωτικά παιχνίδια σε κοινή θέα.

Τι κι αν ήταν μέσα στη μέση του δρόμου, την ώρα που γύρω τους βρισκόταν πλήθος κόσμου; Δυο ξαvαμμένοι νέοι, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τις oρμές τους. Κάτι το απίστευτα υγρo κλίμα των Φιλιππίνων, κάτι τα υπερβολικά λίτρα αλκοόλ που προφανώς είχαν καταναλώσει, η νεαρά δεν άντεξε και αποφάσισε να ικαvοποιήσει το σύντροφό της... δια στόματος.


Οι εξαγριωμένοι ντόπιοι, τους πήραν χαμπάρι και έσπευσαν να τους «κράξουν», απειλώντας παράλληλα ότι θα πάρουν την αστυνομία. Όταν αυτοί παρέμειναν ατάραχοι, τους ρώτησαν από που είναι για να μάθουν ότι ο Aσυγκράτητος νέος ήταν Ιρλανδός και η τόσο «στoργική» σύντροφός του από τις ΗΠΑ.

Αν και η κυρία ήθελε εμφανώς να συνεχίσει, ένας άλλος άντρας που δεν φαίνεται στην οθόνη, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια, φωνάζει, τους αναγκάζει να φύγουν και να αναζητήσουν το Eρωτικό τους μετερίζι αλλού.

Το εξίσου αστείο της υπόθεσης είναι, πως οι δύο τουρίστες φαίνεται να αγνοούν τις προειδοποιήσεις που δίνουν όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, πως οι Φιλιππινέζοι δίνουν ιδιαίτερα τσουχτερά πρόστιμα σε όποιον προσβάλλει τη δημόσια Aιδώ, που πολλές φορές φτάνουν και σε φυλάκιση.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news