Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Oμαδικό σeξ: Πόσα άτομα είναι ο ιδανικός αριθμός και ποια περιοχή της Ελλάδας είναι... πρωταθλήτρια;

Posted By: pistepseto.net - 7:56 μ.μ.

Ακόμη κι αν δεν το παραδέχεστε, το πιθανότερο είναι να το έχετε σκεφτεί ή και να το έχετε κάνει. Πώς αλλιώς δικαιολογούνται τα αποτελέσματα Αμερικανικής έρευνας, που λένε ότι 3 στους 10 είναι οπαδοί του oμαδικού σeξ...

Για πολλούς είναι μια φαvτασίωση. Άλλοι το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα. Το oμαδικό σeξ δεν υπάρχει μόνο στις ροζ ταινίες, αυτό είναι σίγουρο.


Νέα δημοσκόπηση, που έγινε στη Νέα Υόρκη, έδειξε, μεταξύ άλλων, ότι 31% των συμμετεχόντων έχει κάνει σeξ με παραπάνω από ένα άτομο, σε κάποια φάση της ζωής του. Από αυτούς που έχουν κάνει oμαδικό σeξ, το 48% το έχει κάνει με δύο άτομα ταυτόχρονα, το 19% με τρία άτομα και το 33% με τέσσερα ή παραπάνω ταυτόχρονα.

Τα oμαδικά Eρωτικά παιχνίδια, αλλά και η ανταλλαγή Eρωτικών συντρόφων είναι κάτι που γίνεται και στην Ελλάδα, πάντως. Παρόλο που, για ευνόητους λόγους, είναι επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα το καλοκαίρι είδε το φως της δημοσιότητας έρευνα από την online πλατφόρμα γνωριμιών BlindChat, που έθετε το ερώτημα: «Θα έκανες oμαδικό (με 3 ή περισσότερα άτομα);».

Οι απαντήσεις προκάλεσαν έκπληξη, καθώς, όπως δημοσιεύθηκε στο εν λόγω σάιτ:

– 2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.

– Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες, δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος».

– Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%.

Εγχώριοι "πρωταθλητές" του... σπορ, πάντως, αναδείχθηκαν οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news