Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ σε προάστιο της Πάτρας - Άνδρας πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κάνει ΣEΞ σε... κυπαρίσσι - Δείτε τις Εικόνες - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Posted By: pistepseto.net - 12:07 π.μ.
Είναι πολλές οι φορές που ο ανθρώπινος νους οδηγείται σε παράξενα μονοπάτια και μπορεί να στρέψει κάποιον σε πpάξεις ακατανόητες που σοκάρουν την κοινή γνώμη.

Καθημερινά ακούμε δεκάδες περιστατικά που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και μένουμε άναυδοι από πpάξεις ανθρώπων που για κάποια αιτία φέρονται ανάρμοστα. Τώρα μάλιστα με την οικονομική κρίση έχουν ενταθεί αυτά τα φαινόμενα, με την λογική πολλές φορές να πηγαίνει περίπατο.

Μάρτυρας μιας τέτοιας περίπτωσης αναγκάστηκε να γίνει κάτοικος σε προάστιο της Πάτρας. Τις προάλλες αποφάσισε να πάει μια βόλτα στην πλατεία της γειτονιάς όπου διέμενε. Βλέποντας πως κρατούν οι αντοχές του λίγο ακόμα προχώρησε παραπέρα σε ένα πιο απόμερο δρόμο ο οποίος ήταν γεμάτος από κυπαρίσσια.

Καθώς προχωρούσε ανέμελος είδε από μακριά έναν άνδρα να έχει ακουμπήσει δίπλα σε ένα κυπαρίσσι. Αμέσως πήγε στο μυαλό του στο κακό, πως ίσως κάτι συνέβη στον άνθρωπο και πλησίασε να τον βοηθήσει. Λίγα μέτρα όμως πριν σταμάτησε σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισε.

Ο άνδρας όχι απλώς ήταν μια χαρά στην υγεία του αλλά δυστυχώς Aσελγούσε πάνω σε ένα κυπαρίσσι, βγάζοντας παράλληλα και τους σχετικούς αvαστεναγμούς.

Μάλιστα η προσήλωσή του ήταν τόσο μεγάλη σε αυτό που δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε γύρω του. Ο πεζοπόρος στην αρχή του έβαλε τις φωνές κάνοντας του παρατήρηση αλλά αφού είδε πως δεν έπαιρνε απάντηση τράπηκε σε φυγή ενώ με φρίκη σκέφτηκε πως λίγο παραπάνω υπήρχε παιδική χαρά που έπαιζαν μικρά παιδιά και θα μπορούσαν να γίνουν μάρτυρες αυτού του αποτρόπαιου θεάματος.

Όπως καταλαβαίνετε έγινε σούσουρο στην περιοχή ενώ σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο συγκεκριμένος άνδρας κατά καιρούς φαίνεται πως κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κάνοντας πολλές φορές πpάξεις που ξεφεύγουν από την κοινή λογική.

Κάτι σαν αυτό δηλαδή που πιάστηκε να κάνει επ' αυτοφώρω.

Και μη χειρότερα...
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news