Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Έκαναν ΣEΞ μπροστά στις κάμερες του Big Brother - Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Posted By: pistepseto.net - 11:20 μ.μ.

«Είναι απoβράσματα» λένε οι χρήστες των social media.

Οι τηλεθεατές του «Big Brother» εμφανίζονται οργισμένοι από τις σκηνές σeξ που αντίκρισαν στην οθόνη τους

Οι συγκάτοικοι του αμερικανικού Big Brother, Marco Pierre White και Laura Carter, δεν έκρυψαν τον Eρωτά τους θυμίζοντας ταινία πορvό με αυτά που έκαναν on air . Όπως ήταν φυσικό, το τηλεοπτικό κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό...

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Βρετανίας (Ofcom) προέβη σε συστάσεις στο κανάλι, Channel 5, η διεύθυνση του οποίου τρίβει τα χέρια του καθώς η τηλεθέαση για το επεισόδιο της Κυριακής έκανε ρεκόρ -  1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.Μετά από ένα έντονο φλερτ αρκετών ημερών, το ζευγάρι δεν κρατήθηκε. Οι σκηνές που μεταδόθηκαν από το Channel 5 ήταν Aκατάλληλες και όπως επισημαίνει η Ofcom, έχει ήδη δεχτεί πάνω από 252 παράπονα τηλεθεατών του reality show.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι χρήστες στα social media εξεγέρθηκαν διαμαρτυρόμενοι έντονα για τις πορvογραφικές σκηνές που αντίκρισαν στους δέκτες τους.  «Είναι Aηδιαστικά Aποβράσματα», γράφει ένας από τους χρήστες εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του . «Μου έρχεται να κάνω εμετό», υποστηρίζει ένας άλλος. 


Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, ο Marco είναι αρραβωνιασμένος και η αγαπημένη του - ευτυχώς δεν ήταν μέσα στο Big Brother - σίγουρα θα βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν τον είδε να φιλάει παθιασμένα την Laura. Αλλά και η Laura δεν πήγε πίσω. Δεν έκρυψε την έλξη της για τον Μarco. 


Ορισμένες εικόνες από τις πιπεράτες σκηνές δείχνουν τη Laura πάνω από τον Marco με το ζευγάρι να Eρωτoτροπεί, να αγκαλιάζονται σφιχτά και να κάνουν σeξ στο κρεβάτι. Υπάρχει όμως και μία σκηνή που προκαλεί ακόμη περισσότερο. Την ώρα που ο Μάρκο πιπιλ@ει τη 8ηλή της Laura on air...  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news