Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Δασκάλα έχασε 50 κιλά για να εμπνεύσει τους μαθητές της (φωτό)

Posted By: pistepseto.net - 2:52 μ.μ.
Η μεταμόρφωση της στα social media..

Η θεαματική αλλαγή της 25χρονης Laura Micetich από το Τενεσί των ΗΠΑ και αυτοί που λένε ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες.

Δασκάλα έχασε 50 ολόκληρα κιλά γιατί ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποτελέσει έμπνευση και καλό παράδειγμα για τους μαθητές της. Η Laura Micetich από το Τενεσί πριν από δύο χρόνια ζύγιζε 133 κιλά και σήμερα ζυγίζει κοντά στα 80 κιλά, ενώ το ύψος της είναι 1.85 cm.

H 25χρονη κοπέλα όλους αυτούς τους μήνες ανέβαζε φωτογραφίες από την προσπάθειά της στα social media. Χρήστες που παρακολουθούσαν την προσπάθειά της υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ότι η Laura για να χάσει τα κιλά είτε υποβλήθηκε σε επέμβαση είτε πήρε χάπια αδυνατίσματος.Η ίδια η δασκάλα από την πλευρά της λέει ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα φυσικό:
«Κάποιοι νομίζουν ότι έκανα επέμβαση. Λοιπόν δεν έκανα. Δούλεψα πολύ σκληρά. Παλιά έτρωγα κρυφά χωρίς λόγο. Αλλαξα ριζικά τη διατροφή μου. Εκοψα τη ζάχαρη και οτιδήποτε παχυντικό. Πήγα στο γυμναστήριο. Στην αρχή με κοιτούσαν κάπως. Δεν με ένοιαζε γιατί εχα κάποιο σκοπό. Το σώμα μου και η εμφάνισή μου δεν μου άρεσαν ήθελα να τα αλλάξω. Το έκανα και για τους μαθητές μου γιατί όταν έμπαινα στην τάξη με κοιτούσαν περίεργα. Τα παιδιά έχουν πολύ ειλικρινείς αντιδράσεις».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news