Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

«Έλα στα όνειρά μας να μας μιλήσεις»: Συγκινεί ο αδερφός της Νίκης Νικολοπούλου

Posted By: pistepseto.net - 2:54 μ.μ.
Δώρα ζωής για πέντε ανθρώπους από τη Νίκη Νικολοπούλου.

Η Νίκη «έφυγε», η Νίκη «ζει»… Θλίψη για την κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

«Σου ζητάμε συγγνώμη για τον κόσμο τον απόξενο. Είσαι ένας άγγελος, από πάντα ήσουν άγγελος, είσαι το αστέρι μας το φωτεινό και η μεσίτριά μας στον επουράνιο πατέρα...»

Γεμάτα αγάπη ήταν τα λόγια του αποχαιρετισμού στη Νίκη, που είπε χθες, Τρίτη, στην κηδεία της, ο αδερφός της Ανδρέας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών για το τελευταίο αντίο στη 16χρονη κόρη του βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου, και της Τασίας Μανωλοπούλου. Εκ μέρους της οικογένειας, την αποχαιρέτισε ο μικρός αδελφός της, ο Ανδρέας,15 ετών, μαθητής του 2ου Γυμνασίου Πατρών.

«Αγαπημένη μου αδερφή έζησες σε έναν κόσμο που δεν σε καταλάβαινε και στον οποίον δεν ταίριαζες. Η αγάπη όμως δεν έχει όρια και γλώσσα κι εσύ αλλά και εμείς την είχαμε απλόχερα. Ολοι μαζί περπατήσαμε σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο ενωμένοι. Είσαι μεγάλη αγωνίστρια, έκανες μικρά αλλά γενναία βήματα. Έλα στα όνειρά μας να μας μιλήσεις για τις αυλές του παραδείσου και την αγάπη. Σε ευχαριστούμε που γεννήθηκες και που μας δίδαξες υπομονή. Σου ζητάμε συγγνώμη για τον κόσμο τον απόξενο. Είσαι ένας άγγελος, από πάντα ήσουν άγγελος, είσαι το αστέρι μας το φωτεινό και η μεσίτριά μας στον επουράνιο πατέρα. Δεν χρειάζεσαι την βοήθειά μας αλλά εμείς την δική σου. Εις το επανιδείν».

Δώρα ζωής από τη Νίκη σε πέντε ανθρώπους


Η διαδικασία για τη λήψη των οργάνων της Νίκης, (ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς) που θα αποτελέσουν δώρο ζωής για πέντε ανθρώπους ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης και ολοκληρώθηκε περίπου στις 05.30 το πρωί.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Νίκης, παρότι, που όπως επισημαίνει δεν συνηθίζει να αναφέρεται δημόσια και ονομαστικά σε περιστατικά Δωρεάς Οργάνων, σεβόμενο την επιταγή της ανωνυμίας. Μάλιστα, εκ μέρους των ευεργετηθέντων ληπτών ο ΕΟΜ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους.

Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι «στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στην οικογένεια Νικολόπουλου. Με την στάση της, υπερβαίνοντας τον μεγαλύτερο πόνο, περιέβαλε με εμπιστοσύνη και ανέδειξε τη σημασία της δωρεάς οργάνων στη πράξη, ευαισθητοποιώντας το πανελλήνιο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Ανδρέας Καραμπίνης.

«Ευχόμαστε η σκέψη της σωτηρίας ασθενών συνανθρώπων μας, ως υπέρτατη έκφραση αγάπης και φιλαλληλίας να απαλύνει τον πόνο της μεγαλόψυχης οικογένειας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΜ.

Πηγή: thebest

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news