Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Πραγματικός εφιάλτης: Που βρισκόταν ο 21χρονος γιος της Πωλίνας όσο ήταν εξαφανισμένος;

Posted By: pistepseto.net - 7:55 μ.μ.
Τραγικές ώρες που ευχόμαστε να μην ζήσει ποτέ κανένας γονιός πέρασε η Πωλίνα,.... αλλά ευτυχώς όλα τελείωσαν τώρα και εκείνη νιώθει πια απίστευτη ανακούφιση, αφού ο γιος της είναι καλά.

Τραγικές ώρες που ευχόμαστε να μην ζήσει ποτέ κανένας γονιός πέρασε η Πωλίνα, αλλά ευτυχώς όλα τελείωσαν τώρα και εκείνη νιώθει πια απίστευτη ανακούφιση, αφού ο γιος της είναι καλά και βρίσκεται ασφαλής στη Γλασκώβη.

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε χάσει τα ίχνη του παιδιού της από το βράδυ της Κυριακής και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 21χρονος που σπουδάζει στη Γλασκώβη θα επέστρεφε στην Ελλάδα την Κυριακή που μας πέρασε, ωστόσο, δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση. Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από την αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol.

Τέλος καλό όμως όλα καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της αντιμετώπισε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα που δεν το επέτρεψε να επικοινωνήσει με τους γονείς του και να τους ενημερώσει πως δεν θα έρθει στην Αθήνα, ώστε να μείνουν ήσυχοι. Τελικά όμως όλα είναι καλά και ο γιος της βρίσκεται υγιής στην Γλασκώβη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © oropos news